2777
2789
عنوان

چرا اسهال پسرم خوب نمیشه 🥺🥺

315 بازدید | 29 پست

از شنبه ظهر اسهال داره ....روزهای اول آبکی و خلطی بود ،دکتر قرص لوپرامید داد و کیدی لاکت ،گفت یه کم دیدی سفت شد نده لوپرامید رو ،منم کلا سه تا دونه تو این چند روز دادم ....امشب سنجد هم دادم بهش ،از شنبه تا حالام رژیم غذایی داره ..‌‌ولی روزی ۳ تا ۴ بار شکمش کار میکنه شل ....فقط هم همینه مشکلش ،نه تب نه استفراغ نه هیچی، موندم چه کنم ،دوباره ببرم دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویروسی هم نیست چون دوقلو هست و اون یکی قل مشکلی نداره ،،عفونی هم بعید میدونم باشه ...نه تب داره نه حال عمومیش مشکلی هست ...دوماهی بود روزی یکی دوبار شکمش کار می‌کرد و سفت ...مزاجش به هم خورده نمیدونم چرا 

ویروسی هم نیست چون دوقلو هست و اون یکی قل مشکلی نداره ،،عفونی هم بعید میدونم باشه ...نه تب داره نه ح ...

نبات سوخته بده فوری درست میشخ

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄
چندتا داروخانه رفتم نداشتن متاسفانه 

کدوم شهری؟

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

برو حتما سرم بزن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

شاید داره دندون در میاره.

البته اگه زیر ۲ سال هست

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
یه تاپیک دارم برای اسهال کودک بخون حتما  انشاالله زودتر خوب بشه

مشکل بچه شما چی بود که اسهال داشت ؟ دارو چی مصرف کرد چون همه مواردی که گفتین رو من انجام دادم جز ا ار اس ،چون آبکی نیست مدفوعش فقط از حد معمول شل تره ،

تهران

من از یه داروخونه تو حکیمیه گرفتم ولی اسمشو نمیدونم 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ