2777
2789

ما چی بگیم 

خودت ارزش خودتو ندونستی

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

5سال توی رابطه بودم کات کردیم مگه ب ساله؟ باید نسبت بهم متعهد بود شماهم اشتباه کردید رابطه داشتید

دقیقا برا مام ۵ سال بود ک کات کردیم اما بعدش برگشتیم ما

شما چی شدید؟؟؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درکت میکنم

ولی اگه از من میشنوی اینجا نگو الانم تاپیکتو ببند چون حالا میان سرزنشت میکنن و به این فکر نمیکنن هرکس اشتباهاتی داره داخل زندگیش و وقتی یه اتفاقی افتاده،دیگه افتاده الان باید طرف رو راهنمایی کنن و باهاش احساس هم دردی بکنن نه اینکه نمک دون رو بگیرن دستشون بپاشن رو زخماش

انقدر به هدفم پیله میکنم تا بشه پروانه وکالتم✨♥️🦋⚖️ ‌ ‌ ‌ ‌ دانشجوی عدالت✨🤍

ای وای قبل از عقد رابطه داشتی

عقدِ چی .؟جالبه اینا رو نمیدونم از تو کدوم قوطی پیدا میکنن که خدا میدونه بعد از چند نفر میان سراغشون،بعد میگن خیانت کرد .خو همونطور که اونو ول کرده تو رو هم ول مبکنه