2777
2789

من دختر خواهرمو از بچگیش که خودم مجرد بودم بزرگ کردن هرچی خواست خریدم مثل مادر هواشو داشتم و عاشقش بودم خواهرم نیاز مالی داشن من خونه تکونیاش من نگه داشتن بچهاش من خلاصه خیلی کارا براش کردم ولی اون به اینکه دخترش که الان 16 سالشه با من  صمیمی بود حسادت میکرد نمیزاشت بیاد خونم و با من بره بیرون و با دخترش دعوا میکرد که چرا به خالت انقدر چسبیدی ولش کن اون حسودی ترو میکنه بهش زنگ میزدم که بزار سارا بیاد خونه مامان اونجا ببینمش نذاشت منم دیگه گفتم خیلی نامردی و قهر کردم حالا منو میبینه کج میشینه و که نگام نکنه پیش همه بده منو میگه 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

شما بودید چیکار میکروی خیلی دلم شکسته ازش 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا؟ شاید دخترش ببشتر تورو دوست داره حسودی میکنه 

دقیقا همینطوره چون با من دردل دل میکرد من هواشو داشتم خواهرم حسودی میکرد کلا بهم خیلی حسادت داره خیلی ناراحتم 

اگه من بودم خودش و دخترش میذاشتم به حال خودشون و سالی یه بار حالشون نمیپرسیدم تا بفهمه همچین چیز خاصی هم نیستن از خوبی خودم بود که تحویلشون میگرفتم

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اهمیت نده بزار خودش حالش خوب میشه، زیادم سراغ دخترشو نگیر، به هر حال اونم دختر اون مادره

اخ قربون دهنت امروز خونه مادرم بودیم خواهرم و دخترش جفتشون بهم بی محلی کردن منی که انقدر به خواهر زادم رسیدم و دوستش داشتم اونم برام تو قیافه بود 

اگه من بودم خودش و دخترش میذاشتم به حال خودشون و سالی یه بار حالشون نمیپرسیدم تا بفهمه همچین چیز خاص ...

انقدر دلم شکسته خواهرزادمم اصلا بهم اهمیت نمیداد منم ساکت نشسته بودم اصلا باورم نمیشد دخترشم این کارو کنه 

قضیه تو قضیه برادر زاده و خواهر منه ،چقدر خواهرم این دختر رو دوست داشت و باهاش مثل دوست بود آخرشم برادر زادم رفت سمت مادرش که دوست نداشت اونا رو با هم ببینه خواهرم الان خیلی پشیمونه

تا وقتی نیازت داشته خوب بودی !

دقیقا ادما خیلی نامردن بخدا قسم یه زمانی خوارم با شوهرش مشکل داشت گریه میکردم میگفتم خدایا از خوشبختی من بگیر ولی خواهرم و شاد و خوشبخت کن به خاطر بچه هدش گریه میکردم ولی باورم نمیشد انقدر بی چشم رو باشن جواب اون همه محبتمو اینجوری بدن وای خداااا

انقدر دلم شکسته خواهرزادمم اصلا بهم اهمیت نمیداد منم ساکت نشسته بودم اصلا باورم نمیشد دخترشم این کار ...

اونا نمیان هیچوقت طرف خاله یا عمه رو بگیرن همیشه میرن سمت مادرشون مطمئن باش دختر هم لنگه مادر میشه دیگه

انقدر دلم شکسته خواهرزادمم اصلا بهم اهمیت نمیداد منم ساکت نشسته بودم اصلا باورم نمیشد دخترشم این کار ...

از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند همه لیاقت و جنبه ی خوبی بی منت ندارن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
قضیه تو قضیه برادر زاده و خواهر منه ،چقدر خواهرم این دختر رو دوست داشت و باهاش مثل دوست بود آخرشم بر ...

اره خواهرتو خوب درک میکنم هرکس منو خواهر زادمو میدید میگفت خوش بحالت سارا که همچین خاله ای داری ولی انروز یه قیافه ای به من گرفته بود نمیدونستم از دست خواهرم ناراحت باشم یا دخترش یا حماقت خودم