2777
2789

و اینکه باید حتما به خودشون بگم ببرن منو

چون تا سر کوچه هم نمی تونم تنها برم متاسفانه انقدر محدودم کردن

خرداد ماه مشاور مدرسم بهشون گفته بود دخترت باید زیر نظر روانشناس و روانپزشک باشه چون اقدام به خودکشی، خودزنی و افکار خودکشی داره توجه ک نکردن هیچ از اون موقع دارن بهم میگن روانی

چیکار کنم اخه🫠

یه داداش دارم ۲۰ سالشه شاید بتونم بهش بگم اما دهن لقه و مسخرم میکنه اگر بگم حالم خوب نیس آخرین باری که بهش گفتم می خوام خودکشی کنم خیلی عصبی شده بود هنوزم خیلی باهام بد رفتار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم ربطی ندارن الان همه دارن از مشاور کمک میگیرن ولی همه که روانی نیستن!!!اصلا یعنی چی این حرف اهمیت نده و توجه نکن وی بهتر از سلامتی و آینده خودته؟!قطعا هیچ چیز و هیچ کس

با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیر مشاور رایگان تلفنی ان کمک میکنن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بمیرم برات نمیتونی تلفنی مشاوره بگیری منم نوجوانیم افسردگی داشتم خانواده هیچچچ جور قبول نمی‌کرد نیاز به مشاور دارم میگف مشاور برای برای منفعت خودش عیب روم میزاره 😐

باشد که اشک بعدی اشک شوق باشد..!