2777
2789
هیچکس رو ندارم منم چون کسی رو ندارم سال قبل نرفتم که پسرم کمی بزرگتر بشه پزشکی با وجود بچه خیلی سخ ...

مهد میز اریش؟ 

ببخشید که اینقدر سوال میپرسم آخه پشتکارتون قابل تحسینه 

شهر مشهد زندگی میکنین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه يه مادري كه بچه داره بر فرض كه قبول شد ٧سال دانشگاه و امتحانو چجوري ميخواد بگذرونه؟

به سختیش می ارزه من رفتم پسرمو ثبت نام کنم مدرسه خجالت میکشیدم بگم سیکل دارم.الان با مدرک سیکل یه آدم بی سوادبه حساب میایم من از بچگی عاشق درس بودن الانم همینطور .من دلم میخواد به آرزوم برسم .من تاظهر همیشه خواب بود حالا ۷ صبح بیدا میشم تا ظهر میخونم.وقتی که الکی هدر میشد

من از اول سال خوندم چیزی یادم نیست اون اولشا باید مرور کنم ولی دوازدهم ما هنوز تموم نکردم خیلی تحت ف ...

من با متاهلی کنکور دادم واقعا سخت بود 

ولی بچه ندارم 

حالا بدون بچه کلی اذیت شدم تو با بچه چیکار میکنی 😢

ولی تو هم کلاسی هام بودن کسایی که با بچه کنکور دادن 

ولی کنکور اونا انسانی بود 

انشالله توام قبول شی 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
به سختیش می ارزه من رفتم پسرمو ثبت نام کنم مدرسه خجالت میکشیدم بگم سیکل دارم.الان با مدرک سیکل یه آد ...

واي خدايا

ببين اون بحث مدركو با هر رشته اي ميشه بگيري و بگي ليسانس دارم مثلا

ولي يه عده مثل همين بنده خدا خوش اشتها هم هستن و به كمتر از دندون راضي نميشن كه...

بخدا گناه دارن اونايي كه بعد ١١سال درس خوندن سال اخرو بايد با استرس بخونن و ببينن تعداد نفرات كنكورشون ٥٠٠هزارتاس

میشه برام دعا کنی امسال بخاطر تلاشهام موفق شم؟  
دقیقا منظور از بقیه کیه؟  ما جدا از بقیه ایم مگه😐😐 هیچکس روزی کس دیگه را نمیتونه بخوره

منظورم خوده كنكورياس و اونايي كه وقتي امثال شمارو تو كنكور ميبينن فقط بهشون استرس وارد ميشه

میشه برام دعا کنی امسال بخاطر تلاشهام موفق شم؟  
من با متاهلی کنکور دادم واقعا سخت بود  ولی بچه ندارم  حالا بدون بچه کلی اذیت شدم تو با ب ...

ممنون عزیزم. همین خدایی که این راه ها جلوم گذاشت وانگیزه وپشتکارشا بهم داد انشالله راه ها برام هموار کنه❤️

ممنون عزیزم. همین خدایی که این راه ها جلوم گذاشت وانگیزه وپشتکارشا بهم داد انشالله راه ها برام هموار ...

حتما همینطوره عزیزم توکل به خدا 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹