2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با درس خوندن ما چیزی از بقیه کم نمیشه

شما سر جاي جاش نتونستين بخونين و وقتي فرصت داشتين نشده

حالا چجوري به اين نتيجه ميرسين كه الان ميشه؟

طبق تغييراتشم خداروشكر هرسال كمتر و كمتر ميشين و كم كم سر عقل مياين و ديگه شركت نميكنين الكي

میشه برام دعا کنی امسال بخاطر تلاشهام موفق شم؟  
واي خدايا ببين اون بحث مدركو با هر رشته اي ميشه بگيري و بگي ليسانس دارم مثلا ولي يه عده مثل همين ب ...

منی که حسرت درس خوندن ودارم به خاطر اینکه زود ازدواج کردم و نشده بخونم الان دیگه حق ندارم برم سمت علاقم به نظرتون

اگر استرس میگیرن پس بهتره دنبال پزشکی نباشن چون رشته پر استرسیه    

مثل ربط يه چيزي به شقيقه بود

بزار راحت كنكورشونو بدن بعد اگه اوردن و استرس داشتن انصراف بدن تا به كمترين حقشون برسن 

شما سر جاي جاش نتونستين بخونين و وقتي فرصت داشتين نشده حالا چجوري به اين نتيجه ميرسين كه الان ميشه؟ ...

خب اگه نظام قدیمی ها الکی شرکت میکنن ناراحتیت برای چیه قبول نمیشن دیگه اگرم قبول میشن نوش جونشون حتما ی چیزی تو چنته داشتن 

واي خدايا ببين اون بحث مدركو با هر رشته اي ميشه بگيري و بگي ليسانس دارم مثلا ولي يه عده مثل همين ب ...

کسی که خونده باشه وحقش هر چیزی باشه بهش میرسه من با دنبال کردن هدفام حق کسیا نمی‌خورم چون من جدا تلاش می‌کنم بقیه هم جدا 

این وسط حق کسی خورده نمیشه🙄

منی که حسرت درس خوندن ودارم به خاطر اینکه زود ازدواج کردم و نشده بخونم الان دیگه حق ندارم برم سمت عل ...

به نظرم نه ولي نظر من مهم نيست

ايرادي نداره و كم كم اين دسته از افراد توي كنكور كه بهشون سياهي لشكرم ميگن با موانعي مث ترميم معدل بر ميخورن و ميفهم وقتي جاي جاش نشده الانم نميشه

خب اگه نظام قدیمی ها الکی شرکت میکنن ناراحتیت برای چیه قبول نمیشن دیگه اگرم قبول میشن نوش جونشون حتم ...

بله درسته ولي يادت باشه از امسال اينطوري شده و حق چه كسايي كه خورده نشده...

بله درسته ولي يادت باشه از امسال اينطوري شده و حق چه كسايي كه خورده نشده...

یعنی چی؟نمی‌فهمم با این مصوبه جدید ک نظام قدیمی هام باید مثه بقیه دوباره سابقه تحصیلی ایجاد کنن بعد حق کی خورده میشه این وسط

یعنی چی؟نمی‌فهمم با این مصوبه جدید ک نظام قدیمی هام باید مثه بقیه دوباره سابقه تحصیلی ایجاد کنن بعد ...

حق كساني كه سال هاي قبل وقتي اين مصوبه نبود خورده شد عزيزم

حق كساني كه سال هاي قبل وقتي اين مصوبه نبود خورده شد عزيزم

بازم نفهمیدم کنکور و داون دیگه قبول شدن توش مهمه نه اینکه سال اولت باشه یا دهم درضمن داری میگی حق خب اونام داشتن دیگه اگر نبود ک بهشون این حقو نمیدادن کنکور اینقد سخت هست ک کسی الکی قبول نمیشه