سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁♀️ و شلوغ نشه🤦♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁♀️ و شلوغ نشه🤦♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به محض اینکه قرص خوردی یه حال خفگی و ترسناکی بهت دست میده انگار روح تنت زوی میخواد بری بیرون که همون لحظه به غلط کردن میفتی و پشیمون میشی و التماس خدا میکنی که جونت و نگیره و بشدت آرزو میکنی که زمان برگرده به پنج دقیقه قبل و تو قرص نخوری فکر نکن راحت میمیری ن
شاید اگه حس عاشقی و مادر بودن و تجربه کنی بگی کاش ۱۰۰ تا جون داشتم که با تک تکشون عاشق شوهرم و بچم باشم من گاهی گریه میکنم میگم ۲۷ سالش رفت من فقط ۵۳ سال تایم دارم عاشق شوهرم باشم خیلی کمه خیلی 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
به محض اینکه قرص خوردی یه حال خفگی و ترسناکی بهت دست میده انگار روح تنت زوی میخواد بری بیرون که همون ...
خودت خودکشی کردی
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
نه هدفم خودکشی نبودم ولی مشروب خوردم بعد نصف ورق قرص آلپرازولام وای یه حال داشتم بدنم میلرزید روحم انگار میخواست خارج بشه از بدنم یه جور وحشتناکی بود فقط میگفتم خدایا نجاتم بده غلط کردم
نه هدفم خودکشی نبودم ولی مشروب خوردم بعد نصف ورق قرص آلپرازولام وای یه حال داشتم بدنم میلرزید روحم ا ...
این قرص برا چیه
چند وقت پیش دیدمش خوندم دیدم یه سری چیزا یه زمانی برام مهم بوده میخواستم خودمو بخاطرش بکشم الان اصلا یه ذره هم اهمیت نداره به این نتیجه رسیدم که زمان خیلی چیزارو حل میکنه خیلی درد هارو کم میکنه پاره کردم انداحتم دور
فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه میخواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد
دیکه ۸۰ سال پر پر عمر کنم تازه ما تو ژنمون الزایمر داریم بالای ۶۰ سال مفید همون ۵۳ سال شاید ببینمش ۲ ...
عزیزم انشالله ۱۲۰ساله بشی ولی از کجا میتونی تشیص بدی ما یک دقیقه دیگه باز. نفس میکشیم یا نه عمر دست خداست هیچکسم جز اون نمیدونه چقدر قرار عمر کنیم به این چیزها فکر نکن