2777
2789
عنوان

بعضی آدم ها خوبند چون

190 بازدید | 17 پست

بعضی آدمها معصومانه خوبند...

آنها خوبند چون گزینه دیگری ندارن نه اینکه ارزش های خوب بودن را کاملا درک کرده و پذیرفته باشند.

جهان هستی همیشه برای این چنین افراد برنامه دارد...

اینها سهم شیطان را نمیبینند و انکار میکنند...

اینها تاریکی درون خود را نمیشناسند و نمیدانند که چقدر در برابر این تاریکی آسیب پذیر و ضعیف اند...

زمین بازی شیطان همین خوبهای معصومند...

بعضی ها خوبند چون عرضه بد بودن ندارند...

اینها بمب ساعتی هستند... کافیست کمی از آن تاریکی درون نشت کند تا تمام خوبی آنها را آلوده کند

مراقب باشید...

اجباری خوب نباشید...

خوبی را باید انتخاب کرد و برای انتخاب هم باید هر دو کفه ترازو را شناخت...

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

من میتونم خیلی بد باشم ولی نمیخوام

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میتونم خیلی بد باشم ولی نمیخوام

به خاطر اینکه خودتون دوست ندارید یا بقیه دوست نداری بد بودن رو ؟

این سوال به نظرم عمیقه 

خیلی از این امتناع از بد بودن های ما به خاطر ارزش های بقیه هست و نه خودمون

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
به خاطر اینکه خودتون دوست ندارید یا بقیه دوست نداری بد بودن رو ؟ این سوال به نظرم عمیقه  خیلی ...

ن چون خودم نمیخوام 

اگه بخوام میتونم خیلی بد باشم حتی اطرافیانمم اینو میدونن و میترسن از بد شدن من میگن ویران کنندس

اما خودمو دوس دارم خیلیم دوس دارم ترجیح میدم برا خودم خوب باشم ن کسی پیش خودم و وجدانم خیالم راحت باشه

اصلا دوس ندارم پیش خودم وقتی جلوی اینه هستم ب خودم حس بد داشته باشم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
خوب بودن اختیاره کاملا

نه اصلا اختیاری نیست 

خانواده و جامعه به ما میگن خوب باش و اگه نباشی برخورد میکنن 

ما از کودکی غیرهوشیارانه یاد گرفتیم چون بقیه این ویژگی رو دوست ندارن پس بده و باید سرکوبش کرد

انتخاب واقعی ما نبوده که ازش دوری کنیم 

نه اصلا اختیاری نیست  خانواده و جامعه به ما میگن خوب باش و اگه نباشی برخورد میکنن  ما از ...

اینم هس اما این میشه ریاکاری و دورو بودن

آدمی ک خوب باشه حتی اگه بدونه کارش و کسی نمیبینه نمیفهمه هم برای راحتی وجدان خودش کاربدی نمیکنه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اره واقعا   یکی خودم نمیتونم مثل بعضی ها بی شرف و بی وجدان باشم  کاش همه وجدان و ...

به چه کسایی میگین بی شرف و وجدان ؟

چه صفاتی دارن؟

ن چون خودم نمیخوام  اگه بخوام میتونم خیلی بد باشم حتی اطرافیانمم اینو میدونن و میترسن از بد شد ...

اگه حقیقتا به خاطر خودمون و ارزشهای خودمون باشه این عالیه ❤

اگه حقیقتا به خاطر خودمون و ارزشهای خودمون باشه این عالیه ❤

اره واقعا 

دلم میخواد اگه ی حرفی می نم پیش خودم شرمنده نباشم مثلا ب یکی بگم این مدل باش بعد خودم نباشم

اینم هس اما این میشه ریاکاری و دورو بودن آدمی ک خوب باشه حتی اگه بدونه کارش و کسی نمیبینه نمیفهمه ه ...

یه سری از ادم ها در تنهایی هم میترسن که مطابق ارزش هایی که از بقیه گرفتن زندگی نکنن و

این ترس خیلی بزرگه برای همین خیلی وقت ها نقاب من خوبم میزنن