2777
2789

فکر کنم یه بار نی نی یار گفت آخرش سیاسی میشه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج  

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

همه چیز از این رو به اون رو شده

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن

واقعا امیدوارم نی نی یار پاسخگو باشه، تاپیک خوشحالی و دلهره و گفتن از کارام بود چه مشکلی داشت واقعا؟!

سوالات بقیه رو هم جواب میدادم... در مورد تحصیل و کار و پیشرفت بود! یه نگاه به پر بازدید ها بکنین آدم خجالت میکشه

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

سلام تو این اوضاع در این مورد تاپیک نزنین سیاسی شده بود و کوبیدن کشور که دسترسی خیلی ها بسته میشه و ...

در مورد اپلای و ویزا بود. من حواسم بود که جواب ندم و شرایط و اوضاع رو تحت کنترل داشتم

در مورد اپلای و ویزا بود. من حواسم بود که جواب ندم و شرایط و اوضاع رو تحت کنترل داشتم

وقتی اینطور پستها گذاشته میشه دیگه فایده ای نداره جواب بدین چون سیاسی میشه و کلی تعلیقی داره عین تاپیکهای دیگه ای که در این مورد زدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

وقتی اینطور پستها گذاشته میشه دیگه فایده ای نداره جواب بدین چون سیاسی میشه و کلی تعلیقی داره عین تاپ ...

متوجه شدم.

ممنون که توضیح دادین. لطفا این تاپیکم لطفا بترکونین بی زحمت

متوجه شدم. ممنون که توضیح دادین. لطفا این تاپیکم لطفا بترکونین بی زحمت

ببخشبد ميتونم بپرسم واسه ارشد ميري يا كارشناسي مجدد؟

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠