2777
2789

منم ی سری علاعم دارم حدود یکماهه ولی مطمعن نیستم چی هستش کسی اگر پانیک داره بنویسه چن تا سوال دارم 

جواب بده. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تپش قلب  گرگرفت  یخ کردن  بیحالی  ترس  ترس از مرگ

همه این هارو دارم . ولی ببینید توی ی شرایط خاص مثل کنفرانس دادن به معلم. امتحانات شفاعی.

معلم تاریخ ما هر هفته نزدیک ۲۰ تا سوال میپرسه از همه بصورت شفاهی هرکس بلد نباشه میفرسته دفتر اخراج از مدرسه تا ۳ روز. یعنی تو ی درس تاریخو نخونی بیایی رسما ۳ روز بعدم از دست میدی.

منو هر وقت این صدام میزنه میرم جلوش وایستم صدام میلرزه ضربان قلبم رو هزاره انگار دستام یخ میکنه در کنار لرزش صدا لرزش دستم پیدا میکنم سعی میکنم با جیب کاپشن قایم کنم کسی نبینه. 

این ی بخش کوچیکیش بود کلا وقتی شفاهی پرسش داریم اینطوری میشم.

امتحانای کتبی خیلی بهترم.

و اینک این پانیک روی حافظه هم تاثیر داره؟؟

و پانیک چجوری بوجود میاد اصلا. من قبلا اینطوری نبودم حدودا ۲ ماهه شدم اینطوری

همه این هارو دارم . ولی ببینید توی ی شرایط خاص مثل کنفرانس دادن به معلم. امتحانات شفاعی. معلم تاریخ ...

اره منم موقع امتحان ضربان قلب  شدید میشه . شما دچار اضطراب شدید باید درمان کنی .برو مشاوره خودش کمکت میکنه.وقتی ترس و استرس داشته باشی نمیتونی تمرکز کنی چیزی یاد بگیری

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
اره منم موقع امتحان ضربان قلب  شدید میشه . شما دچار اضطراب شدید باید درمان کنی .برو مشاوره خودش ...

وای دقیقا. اصلا حس منگل و خری بهم دست میده. منی که زیر ۱۸ نداشتم تو این دوماه افت شدید کردم اصلا حافظم انگار نابود شده هرچی میخونم ۱۰ ثانیه بعد از یادم رفته

همه این هارو دارم . ولی ببینید توی ی شرایط خاص مثل کنفرانس دادن به معلم. امتحانات شفاعی. معلم تاریخ ...

چقدر خر هست حالا تاریخ چه گوهی خرده تو  زندگی ، به هیچ دردی نمیخوره مدرسه تو حتما عوض کن 

چقدر خر هست حالا تاریخ چه گوهی خرده تو  زندگی ، به هیچ دردی نمیخوره مدرسه تو حتما عوض کن

اصلا برات مهم نباشه ،هیچ کدوم درسا به هیچ دردی نمیخوره   خانوادت بیان مدرسه شکایتش کنن،اینقدر رو بهشون ندین