2777
2789

الهی ب زمین گرم بخورن

بی پدر مادرها ازهیچ چیزی هم دست برنمیدارن

دروغ تهمت دعاجادو

الهی داغ به دلشون بمونه ارزو بدل بمونن ک با زندگی بقیه بازی میکنن و اینقد مارو تو چشم بقیه سیاه میکنن

ظالم همیشع سالمه نمیدوونم چه حکمتیه

وای وای

ای وای ک من هروقت این جمله رو میشنوم اشک میریزم و زار میزنم

ازینک روزی اون کسایی ک بمن ظلم کردن نتیجه ظلمشون نبینن جنون بهم دست میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرین نکن عزیزم واگذارشون کن بخدا خودش میدونه به وقتش چنان میزنه پس سرشون که بار اول و آخرسون باشه ز ...

نفرین من اینِ الهی الهی بحق ابروی حضرت زهرا

دستش پیش شوهرش و مادرشوهرش رو بشه 

بخدا بارها علقمه وزیارت عاشورا خوندم ولی اتیش تودلمِ

فقط وقتی اروم میشم ک خدا اون روش وهم به بقیه نشون بده

نفرین من اینِ الهی الهی بحق ابروی حضرت زهرا دستش پیش شوهرش و مادرشوهرش رو بشه  بخدا بارها علق ...

انشالله دلت آروم بشه

منم زندگیمو خراب کردن واگذارشون کردم به خدا خودش جوابشونو بده 

نفرین من اینِ الهی الهی بحق ابروی حضرت زهرا دستش پیش شوهرش و مادرشوهرش رو بشه  بخدا بارها علق ...

میدونم عزیزم منم عین خودتم تو خونم دعا انداختن قفل انداختن تو لباسامون تو ماشینمون ازمون دزدی شد بارها خواستن بین منو همسرم شر راه بندازن همشم کار خودی بود به یه جایی رسیدم که انقدر خسته شده بودم دیگه امیدمو از دست داده بودم ولی واگذارشون کردم بخدا و فقط من و همسرم تنها کاری که تونستیم بکنیم این بود که الان به هیچ کس نگفتیم کجا زندگی میکنیم باورت میشه از وقتی از یه سری از آدما زندگیمونو قایم کردیم باز داریم رو پا میشیم امیدت به خدا باشه

وای وای ای وای ک من هروقت این جمله رو میشنوم اشک میریزم و زار میزنم ازینک روزی اون کسایی ک بمن ظلم ...

به خدا اونایی که به من ظلم کردن

زندگی خوبی دارن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
میدونم عزیزم منم عین خودتم تو خونم دعا انداختن قفل انداختن تو لباسامون تو ماشینمون ازمون دزدی شد بار ...

خب نمیشه من زندگیمو قایم‌کنم

ینی اصلا محاله بااینک میدونیم کارکیه و خودشم میدونه ما میدونیم بازم ادامه میده