2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه زنه طلاق بگیره باز کسوکاری نداره یعنی تا این حد هرزه😲

بیشتربخاطراین گفتم که لجشودرمیارن .خودمن اگه کسی زندگیموخراب کنه زندگیشونابودمیکنم خودتواگه کسی زندگیتوخراب کنه ولش میکنی؟

بیشتربخاطراین گفتم که لجشودرمیارن .خودمن اگه کسی زندگیموخراب کنه زندگیشونابودمیکنم خودتواگه کسی زندگ ...

خب عزیزم اونم خراب کرده ک میخوان خراب کنن خب چون دیگه اگه از شوهرش طلاقم نگیره حتما طلاق عاطفی میگیرن حتما حتما این زندگی خراب کردن نیست 

خب عزیزم اونم خراب کرده ک میخوان خراب کنن خب چون دیگه اگه از شوهرش طلاقم نگیره حتما طلاق عاطفی میگیر ...

راستی چرا نمیتونم تاپیک بزارم یا نظرات بدم تو تاپیکهای دوستان؟چون ترکیدم؟چاره چیه

خب عزیزم اونم خراب کرده ک میخوان خراب کنن خب چون دیگه اگه از شوهرش طلاقم نگیره حتما طلاق عاطفی میگیر ...

اره زندگیه اونام خرابه ولی زندگیه کس دیگه ای روبگوخراب نکنن ممکنه اوزنی که می گید بچه داشته باشه اون بچه چه گناهی داره