2777
2789
عنوان

وای چقدر این روغن غنچه آشغالیه.... 😭🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 20 پست
من دوس دارم قبلا بابام میگرفت خیلس خوب سرخ می کنه سیبو به ضاعقه من میسازه ولی خیلی وقته نگرفته

وای افتضاحههههه 

باورم نمیشه اینقدر داغونه

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای افتضاحههههه  باورم نمیشه اینقدر داغونه

البته س چهار سال پیش بود شاید الان از کیفیتشو کم کرده من اونموقع متوجه بو نشدم بنظرم بهترین روغن سرخ کردنی میومد حتی مادرمم میگفت اینو احتمالا گند زده به کیفیتش

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
من این دفعه سرخ کردنی طبیعت لایت  گرفتم خیلیییی عالیه بهتر از بقیس بو نمیده طعم غذا هم خوشمزههه ...

این سری امتحانش میکنم ببینم چجوریه 

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
بطری ای روکه بازنکردی روپس بده.منم یه بارنیلوفرخریدم زن داداشم گفت روغنش افتضاحه همه روپس دادم

فاکتورشو نگه نداشتم متاسفانه 🥲🥲🥲

دقیقا منم پریروز سیب زمینی سرخ کردم شب داشتیم می مردیم از سوهاضه

وای نه 🥲 فک کنم بهتر باشه کلا استفاده ش نکنم