2777
2789
عنوان

بحث با همسرم 😪

390 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

من و همسرم حدودا ۶ ساله که ازدواج کردیم و تا حالا مشکل خاصی تو زندگیمون نداشتیم 

اما دیشب تلفن همسرم زنگ خورد همکارش بود چون پسرم خواب بود رفت تو بالکن جواب بده 

یه ربع بعد من رفتم تو اتاق داشتم صداش رو می‌شنیدم اما اون نمی‌دونست 

گویا همکارش از همسرش جدا شده بود شوهر منم داشت بهش میگفت که آره زنا همشون همینجوری آن از بس نازشون رو خریدن لوس شدن زن من خیلی رو حرف خواهراش حساب میکنه هر اتفاقی تو خونمون میفته بهشون 

بعد یهو گفت تو این ۶ روز نصف موهام سفید شدن رفتم خونه خواهرش دنبالش خواهرش بهم گفته که برو گمشو ما همچین دامادی نمیخوایم 

دیگه اینجاش من طاقت نیاوردم درو باز کردم تا من رو دید حرفش رو قطع کرد و با بله و آهان و غیره مکالمه رو تموم کرد

بعد اومد داخل گفتم این چرت و پرتا چی بود میگفتی کلا انکار کرد حرفاش رو و گفت من یه چیز دیگه میگفتم تو بد فهمیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واسه دلداری دوستش گفته

شاید اما اولا که شجاعت اینو نداره که بگه به این دلیل گفتم و کلا انکار میکنه 

دوما که دوستش من رو دیده قبلا و نمیدونم با چه منطقی آنقدر من رو تخریب کرد جلوش

حتما ‌میخواست دوستش رو آروم کنه عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
شاید اما اولا که شجاعت اینو نداره که بگه به این دلیل گفتم و کلا انکار میکنه  دوما که دوستش من ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

شاید با شوخی خنده به دوستش گفته بعد فهمیده که شما شنیدی خواسته انکار کنه که ناراحت نشی 

هرچی خودتو ناراحت نشون بدی یه نقطه ضعف نشون میدی بیخیال باش

나는 당신의 죽음을 이해할 수 없습니다🥺                              #moonbin🖤
آره هنگام از دیشب اصن من تو این ۶ سال یه بارم قهر نکردم از خونه برم

چاخان کرده دوستشو دلداری بده پوف مردا ی وقتایی دیوونه میشن 🤣🤣

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟