2777
2789
عنوان

مستاجری بدترین حس عالمه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویلایی  زمینتو بساز خوبی زمین داشتن اینه که میتونی کم کم بسازیش

بچه که بودم ساخت وساز داشتیم 

خاطرات خوبی ندارم از اون دوران

حالا همه میگن مستاجرین بسازین برین سر خونه زندگیتون

حیرونم

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
آپارتمانی که میگم ۳ طبقه است  تک واحدی  البته فقط طبقه اولش ساخته شده

خب اگ اپارتمان ساکتیه برو بستگی ب خودت داره

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
خونه ٥٠متر باشه پايين شهر باشه مال خودم باشه چرا نرم!  

آخه اذیت میشه آدم با دوتا بچه

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
بچه که بودم ساخت وساز داشتیم  خاطرات خوبی ندارم از اون دوران حالا همه میگن مستاجرین بسازین بر ...

بله خونه اگه کامل نباشه بری توش تا بیاد کامل بشه خیلی اذیت میشی ولی شما وقتی توی خونه ساکن بشید که دیگه کامل باشه کم کم ساخت شروع کن چون مصالح و هزینه‌ های ساخت هم روز به روز بیشتر میشه ما هم قراره از سال آینده ساخت زمینمونو شروع کنیم

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
بله خونه اگه کامل نباشه بری توش تا بیاد کامل بشه خیلی اذیت میشی ولی شما وقتی توی خونه ساکن بشید که د ...

به نظرتون به صرفه تر بخریم یا بسازیم یا بدیم پیماتکار بسازه؟

وسط شهر💜

زندگی با آدم های بالای شهر سخته.مردم وسط شهر با همه هیاهو و....قوت قلبن.محله خوشنام با آدم های شبیه خودت پیدا کن.نرو جایی که از تو بالاتر یا پایین تر باشن زندگی در جای نامناسب شاد نیست

به نظرتون به صرفه تر بخریم یا بسازیم یا بدیم پیماتکار بسازه؟

خودتون بسازید هم از خریدن بهتره و هم پیمانکار چون این جوری هم از کیفیت ساخت مطمین می‌شید و هم خونه ساخته حاشیه سود برای سازنده زیاد داره و با ساخت این سود به خودتون میرسه 

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
آخه اذیت میشه آدم با دوتا بچه

درسته ولي اون هزينه اي خيليييي زياد ميدي به رهن و اجاره ميتوني خونه خودت بسازي براي بچه هات خرج كني ديگه استرس اين نداري چندماه ديگه وقتمون تموم ميشه آيا به ما ميدن باز بشينيم يا باز اثاث كشي اصلا بااين پولي كه داريم كجارو ميتونيم اجاره كنيم …

واقعا ديه اين استرس هارو نداري 

تو سال هرچي كار ميكنيم بايد بزاريم كنار كه وقت خونه رسيد بدين به صاحبخونه كه اصلا معلوم نيست چقدر ميخواد روي رهن خونه بكشه

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
خودتون بسازید هم از خریدن بهتره و هم پیمانکار چون این جوری هم از کیفیت ساخت مطمین می‌شید و هم خونه س ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات