2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از این وضعیت 😔😪

391 بازدید | 37 پست

چیکارکنم شوهرم ۱۵ روز در ماه رو نیست  وقتی هم که میاد درگیر دانشگاه و درسه  تا چندوقت پیش که مجازی بود حالا حصوری باید بره دانشگاه یه شهر دیگه مثلا از ۱۵ روز ممکنه ۷ روز نباشه  وقتی هم اعتراص میکنم میگه خودت پیشرفت نمیکنی نمیذاری منم پیشرفت بکنم  یا اومده ۱شنبه میگه امتحان دارم میره تو اتاق درو میبنده یا میره کتابخونه  دخترمم هم ۳سالشه میره پشت دراتاقش یا پشت در خونه که میره گریه میکنه جیغ میزنع  تا ۱ساعت گریه میکنه   میگم آخه این بدبخت چه گناهی کرده  دوهفته که نمیبینه باباشو وقتی هم میاد اینطوری  آیا حق ندارم   خب این دو هفته رو گذاشتن بری استراحت کنی نه اینکه ۶تا کار دیگه برا خودت درست کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه عزیزم 

از اول شرایطشون این بود یا تازگی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بگو منم خیلی دوست دارم پیشرفت کنم ولی نمیشه بچه رو تو کوچه انداخت خیلی اعصابم خراب شد از تاپیکت یه روز خودتو به مریضی بزن بچه رو بده دستش حالش جا بیاد

بهشت زیر پای مادران بچه های بدغذاست  
دیگه وقتی ازدواج میکنین درس خوندنتون به چیه آخه :/

بخدا دکترا داره  رفته دوباره لیسانس یه رشته دیگه میخونه  تازه میگه اگه زرنگ بود فوق لیسانس یه رشته دیگه هم باید باهاش میخوندم چرا نذاشتی

بخدا دکترا داره  رفته دوباره لیسانس یه رشته دیگه میخونه  تازه میگه اگه زرنگ بود فوق لیسانس ...

تاثیری هم تو حقوقش داره؟

چکاره ست؟

استاد دانشگاهه؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دیگه وقتی ازدواج میکنین درس خوندنتون به چیه آخه :/

اگه برای بقیه موردی نداشته باشه ایراد نداره ما تو دانشگاه از این موارد زیاد داشتیم هم بین پسرا هم دخترا حتی بعضی از دخترامون بچه هم داشتن چون ممکنه فرصتش نداشته تا اون لحظه یا الویتش یک چیزای دیگه بوده قبلا 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊