2777
2789

سلام خانمای گل روز خوش

اول اینکه توروخدا این مشکل خیلی جدیه گزارش نزنین 

از اول ازدواجم تا حالا حدود دو سه بار فقه یه رابطه ی خوب با همسرم داشتم 

همسرم زود انزالی داره یعنی تا اومدیم‌بگیم بسم الله تموم شد بخدا ۵ دقیقه هم طول نمیکشه 

فقطم به فکر خودشه عشق بازی و این چیزا هم نداریم اصلا یهو میره سر اصل مطلب 

هیچوقتم به خواسته ی من توجهی نکرده این اوخر حدود ۴ ماه من هیچ لذتی نبردم چون اصلا نمیرسم 

اولشم که حتی اگه خودمم باز بخوابم عشق بازی کنم نمیزاره با اینکه خیلی گرمه ولی نمیدونم چرا اینجوریه 

حس میکنم کم کم داریم از هم دور میشیم چون همش تکراری و گفتم کمتر از ۵ دقیقه اخه هیچ لذتی نداره منم خجالت میکشم بش بگم این چیزارو 

به مشاورم ک گفتم میگه اگه خودش سمتت نیاد تو نرو اینجوری دور ترش میکنی 

بنظرتون چیکار کنم 

ببخشید ببخشید اینو میگم ولی اون حتی ی بارم منو دست نزده منظورم اندام جنسمیه انگار بدش میاد ولی انتظار داره من دست بزنم و ...

😑نمیدونم بخدا

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

والا من شوهرم نیاد خودم میرم خودمم ازش میخوام چ کارایی کنیم ب خودت توجه کن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این عنوان حالا هر چی مجرده میریزه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
راه کار بدین بنطرتون بش بگم چیکار کنم اصلا خودم بدم‌طرفش؟؟

بله بهش بگو

اگه خودش زود تموم میکنه ک هیچ اگه نه و زود انر...الی داره

برین پیش سکستراپیس....ت واسه درمان

بهتون شاید محصولی دارویی معرفی کرد.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
راه کار بدین بنطرتون بش بگم چیکار کنم اصلا خودم بدم‌طرفش؟؟

ما صحبت میکنیم میگیم چی دوست داریم

مشکل زود ان زالی هم فکر کنم باید بره دکتر، شاید اورولوژیست ... درست نمیدونم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊