2777
2789

عروسی نوه خاله مامانمه

چون عروسی اون یکی داداشم اومده، فقط همونو با زنش دعوت کرده

با مامان بابام و خالم که ازدواج نکرده پیش اونا زندگی میکنن

کلا از هر خانواده فقط یکی از بچه هاشو دعوت کرده

خالم پاش شکسته نمیتونه بیاد مامانمم پیششه نمیتونه بیاد بجاش منو بابام میریم با دخترم. 

حالا داداشم زنگ زده زنشم پیشش بوده که اره تو جای زن من باشی ناراحت نمیشی؟ خواهرشوهرش برن با جاریش با دخترخواهرشوش این نیاد ؟ باید بگید چون اینارو دعوت نکرده مام نمیریم :/

بنظرتون درست میگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خودش حرف زده

برين شما

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من عموم میخواست دخترشو عروس کنه 

به ما کارت نداد بابام نرفت فقط هدیه براشون فرستاد 

ب احترام ما و ب اقوام گف اگ پرسیدن چرا نیومدن بگین چون بچه هامو دعوت نکرده به احترام اونا نیومده

قوی بمان،بخاطر اینکه هنوز زمان بهترین ها نرسیده..🫂🌾

ب نظرم شما نباید برید فقط زن داداشتون بره خودتون برداشتید خودتونو جایگزین کردید الکی رو عروستون هم منت بزار بگو بخاطر تو نرفتم

بی ادب حق گوام ولی فن بیانم تخمه کدوییه هشدار آرامش مارا نخراشی ک بخراشی جرتتتت میدم پارت میکنم فهمیدی😒🔪