2777
2789

سلام 

من دانشجوی دانشگاه کردستانم خیلی دانشگاهمو دوست دارم اصلا عاشقشم چون خیلی سال آرزوم بود اونجا قبول بشم واسه قبول شدنم کلی نذر و نیاز کردم پارسال که قبول شدم تا عید مجازی بود ولی الان خانوادم میخان ب زوووور و اجبار منو بکشنون کرمانشاه شهر خودمون میگن باید پیش خودمون باشی 

ولی من کوچیکترین علاقه ای ندارم به اینجا و نمیخام انتقالی بگیرم چون می‌دونم اگه بیام اینجا کل انگیزمو از دست میدم هییییچکسیم نیست که ازم طرف داری کنه که اونجا بمونم همه جبه گرفتن مقابل من یک نفر هرچیم میگم که نمیخام بیام و اونجا رو دوست دارم اهمیت ندارد واسشون

تورو خدا اگه راه حلی میدونین که نشه انتقالی گرفت بهم نشون بدین🥺❤️🙏🏻

کلا انتقالی فرایند راحتی نیست اگر پارتی نداشته باشی باید اول مهمان بشی دوترم اگر نمراتت خوب باشه و ...

اره میدونم ولی چون خیلی پیگیر انتقالیم هستن ممکنه آشنا هم گیر بیارمولی من واسه همون دو ترمم نمیخام بیام کرمانشاه 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.