2777
2789
عنوان

بینی گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 27 پست
من بینیم گوشتی بودعمل کردم خیلی خوب شده حتی بازم بزرگم باشه ازنیمرخ که صدردکوچیک میشه صاف وبالامیره ...

ببخشیدچندساله عمل کردین مشکل خاصی پیدانکردین

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته..الن مرددشدم ..نمیدونم چیکارکنم

منم بینیم گوشتیه 

میدونم نتیجه به خوبی و عالی کسایی که بینی استخونی و قلمی دارن نمیشه ولی بازم از نظر خود دکتر هم ۳۰ تا ۴۰ درصد چهرم تغییر میکنه که به همون هم راضیم و به نظرم بازم خوبه 

نگران چندین سال بعدش نباش حتی تغییر شکل بده میشه عمل ترمیمی انجام داد 

بازم خوب فکراتو بکن و یک دکتر خوب پیدا کن

انشالله که نتیجه دلخواهتو بگیری

منم بینیم گوشتیه  میدونم نتیجه به خوبی و عالی کسایی که بینی استخونی و قلمی دارن نمیشه ولی بازم ...

میدونیدنمیخوام به ترمیم فکرکنم..اصلا شوهرم تیکه پاره ام میکنه ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ببخشیدزیادسوال میپرسم چندساله عمل کردن

یسالی میشه

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
یه پیچ اینستا دارم من مشاوره میده واسه قبل علم میخوای برات بذارم پیچش یه عکس از بینی الانت بدی بهش ب ...

ممنون اینستا ندارم ..خیلی لطف کردین

عزیزم برای بینی گوشتی باید تو انتخاب پزشکت دقت کنی من خانم دکتر ریحانه حیدری رو پیشنهاد میکنم

ممنون دیگه نمیخوام .چون عمل بینی گناهه

نه این که میگن برمی گرده واسه اینکه دکتر خوبی انجام نمیده دیگه امروزه همه شدن جراح بینی اگه می خوای نتیجه خوب بگیری پیش کسی برو که شناخته شده باشه. من پیش دکتر سعید ظفرمند عمل کردم واقعا راضیم دکتر شناخته شده ای هست تا الان کلی عمل انجام داده نمونه کاراشم هست. آدرسشو میزارم 

تهران، پل گیشا،ضلع شمال شرقی چمران و آل احمد،خیابان پروانه،ساختمان پزشکان چمران،واحد۳