2777
2789
عنوان

بینی گوشتی

473 بازدید | 27 پست

سلام میخوام بینی موعمل کنم اماگوشتی هست میگن بعدازسالها گوشت اضافه میاره درسته ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت اضافه نمیاره ولی برمیگرده بازهمون میشه 

شما عمل کردین تجربه دارین

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

از بس هرکی و دیدم‌عمل کرد فس فس ش زیاد شده  اصلا زده شدم‌از عمل

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شما عمل کردین تجربه دارین

من پلاسما کردم جواب نداد ولی دخترخالم و عمم عمل کردن دخترخالم باردارشد باز برگشت همون قبلی عمم یذره فرق کرده ولی باز گوشتی هستش

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
اره ولی واسه من گوشتی نبود 

وای یعنی گوشت اضافه آورده .الان راضی هستین

من پلاسما کردم جواب نداد ولی دخترخالم و عمم عمل کردن دخترخالم باردارشد باز برگشت همون قبلی عمم یذره ...

ببخشیدزیادسوال میپرسم چندساله عمل کردن

تاجاییکه میدونم دکتر که برای مشاوره عمل رفتم

بهم‌ گفت تازه بعد دو تا سه سال فرم خوبی میگیره بینی گوشتی بعد عمل 🤔

گوشت اضافه نشنیدم کلا 

ولی کلا درنظر بگیر سن که بره بالا حتی عمل هم نکرده باشی تو سن بالا فرم بینی تغییر میکنه افتاده تر و ... میشه و حتی عملم نکنی این اتفاق میوفته

تاجاییکه میدونم دکتر که برای مشاوره عمل رفتم بهم‌ گفت تازه بعد دو تا سه سال فرم خوبی میگیره بینی گو ...

درسته..الن مرددشدم ..نمیدونم چیکارکنم

نه عزیزم راضیم  ولی اطرافیان دیدم بینیسون گوشتی بود برگشته

گوشت آوردن یعنی همون برگشتن درست متوجه شدم.یانه