سلاممم (با اینکه میدونم کسی متوجه نشد ولی بعد دو سال اومدم< بخاطر ی سری مشکلات کاربریم پرید و امروز بالا اومد🎉>)
اگر پل آرگو دارید برام بفرستید
و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فالکن بزن پل دیه جواب نی 1.azad-folconsupportbot.gq
مرسیی✨
و گاه باید همه چیز را به فراموشی سپرد تا شاید توانست لحظه ای به چیزی فکر نکرد!...افسوس که این گذشته است که حال را ساخته و چه خوب که این حال است که آینده را میسازد...:]
سلام. فالکن برای من بهتر عمل میکنه و بیشتر وقتا وصل میشه اما این یکی دو ساعت برام نمیاد. خطت چیه تا ...
ایرانسله
اینا رو امتحان کن. سه تا جدان 1-dar.falcon-irann-tci-mci.ga 2-dar.falcon-irann-tci-mci.ga 3-dar.f ...
مرسییی✨✨