خب گل کلم رو خورد کن بذار خیس بخوره بهش نمک ک سرکه هم بزن کمی چون کرم دارن به هر حال بعد اون بشور خوب بذار آبش بره
بعضیا هویج رو نیم پز میکنن میکنن بعضیا خام حالا هر کدوم دوست داشتی حلقه ای خورد کن
کرفس هم همین طور خورد کن
دیگه من گوجه کال زدم دوست داشتی بزن
خیار هم میزنن که نزنی خوبه چون اون زود میرسه
برای رنگی شدنش هم گل کلم قرمز بزنی صورتی طور میشه
ادویه ترشی با کمی زردچوبه بزنی زرد میشه
خالی هم بذاری بدون گام پیچ قرمزسفید میشه
بعد توی ظرف تمیز یه لایه کلم رو بریز بعد مخلفات با سیر و البته پیاز هم دوست داشتی بزن و بارم کلم تا آخر خوب که پر شد نسبت سرکه و آب باید ۲ به ۱ باشع و نمک همی بزنی بچش خواستی کمی زیاد باشه هی اضافه کن کم نمک خواستی هی بچش تا شور نشه
بعد بریز سرکه و آب رو بریز تا روی کلم بیاد درش رو سفت کن بذار برسه اگر میخوای زود نرسه بذار جای سرد