2777
2789
عنوان

کسی شور یا ترشی بلد درست کنه؟

836 بازدید | 23 پست

دستورشو میگید اولین باره میخوام درست کنم ، نمیدونم چی بخرم و چجوری درست کنم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

ترشی چی میخوای درست کنی؟ 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ترشی چی میخوای درست کنی؟ 

گل کلم 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل کلم 

ساده یا با مخلفات؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ساده یا با مخلفات؟ 

با مخلفات هویج و سبزی اینا میریزن

هر چیزی که دوست داری تو ترشی باشه بخر مثل گل کلم و هویج و سیر و موسیر و کرفس...به اندازه دلخواه خرد کن بعد بریزه تو دبه ای که چرب نباشه ادویه ترشی هم از عطاری بگیر اونم بریز روش چندتا فلفل تند هم اضافه کن حالا اگه میخوای ترشی باشه روش مخلوط سرکه و آب بریز مثلا تو یه لیتر نصف بیشترش سرکه باشه بقیه اب  اگه میخوای شور باشه تو یه لیتر یه لیوان سرکه بریز بقیه اب نمک اگه ترشی بادمجون هم خواستی باید در حد چند دقیقه بپزی که نرم بشه

تو اینترنت سرچ کن ولی من اندازه دقیق بلد نیستم 

من تو شور گلم با هویچ البته خیلی کم یه کوچولو ساقه کرفس و خیار میریزم بعد از شستن و خشک شدنش همه رو بریز تو ظرفش لابه لاش چندتا فلفل اگه تنده فقط یدونه بزار با چند حبه سیر بریز و آب و نمک درست کن . ش.ر باشه مزه اش بعد سرکه بریز مزه کن یه طعم سرکه رو حس کنی بریز تو ظرفت درش رو محکم ببند بزار جای خنک بعد از 2هفته میرسه

ترشی سالاد مشهدی درست کن عاشقش میشی.گل کلم و کلم سبزوبنفش و هویج رو بشور و خرد کن وخشک کن.سیر رو حلقه ای نازک خرد کن.فلفل تند به اندازه ای که دوست داری تند باشه خرد کن.سبزیجات معطر شامل مرزه گشنیز ترخون ونعناخشک بادستت پودر کن.حداقل ۵ کیلو گوجه پوست بگیر میکس یا رنده کن بریز توقابلمه یه رب بپزه بعد زردچوبه ونمک و سبزیجات معطرو بریز.یک یادوپیمانه سرکه بریر.یه دقیقه مواد باهم پختن گل کلم اینارو بریز .زیرشو خاموش کن.سرد شد بریز توقوطی وبزاریخچال.فردابخور

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
هر چیزی که دوست داری تو ترشی باشه بخر مثل گل کلم و هویج و سیر و موسیر و کرفس...به اندازه دلخواه خرد ...

تو ترشی سبزی هم میریزن اسم سبزی هارم میگی؟ تو ترشی نمک هم بریزم؟

تو اینترنت سرچ کن ولی من اندازه دقیق بلد نیستم  من تو شور گلم با هویچ البته خیلی کم یه کوچولو ...

بزار کامل خشک بشه؟

با مخلفات هویج و سبزی اینا میریزن

خب گل کلم رو خورد کن بذار خیس بخوره بهش نمک ک سرکه هم بزن کمی چون کرم دارن به هر حال بعد اون بشور خوب بذار آبش بره 

بعضیا هویج رو نیم پز میکنن میکنن بعضیا خام حالا هر کدوم دوست داشتی حلقه ای خورد کن 

کرفس هم همین طور خورد کن

دیگه من گوجه کال زدم دوست داشتی بزن

خیار هم میزنن که نزنی خوبه چون اون زود میرسه 

برای رنگی شدنش هم گل کلم قرمز بزنی صورتی طور میشه

ادویه ترشی با کمی زردچوبه بزنی زرد میشه 

خالی هم بذاری بدون گام پیچ قرمزسفید میشه

بعد توی ظرف تمیز یه لایه کلم رو بریز بعد مخلفات با سیر و البته پیاز هم دوست داشتی بزن و بارم کلم تا آخر خوب که پر شد نسبت سرکه و آب باید ۲ به ۱ باشع و نمک همی بزنی بچش خواستی کمی زیاد باشه هی اضافه کن کم نمک خواستی هی بچش تا شور نشه 

بعد بریز سرکه و آب رو بریز تا روی کلم بیاد درش رو سفت کن بذار برسه اگر میخوای زود نرسه بذار جای سرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب گل کلم رو خورد کن بذار خیس بخوره بهش نمک ک سرکه هم بزن کمی چون کرم دارن به هر حال بعد اون بشور خو ...

مرسی عزیزم، امروز وسیلشو بخرم خدا کنه خوب بشه

خب گل کلم رو خورد کن بذار خیس بخوره بهش نمک ک سرکه هم بزن کمی چون کرم دارن به هر حال بعد اون بشور خو ...

اگه بخوام شور بزارم بازم باید سرکه بریزم یا نمیخواد؟