2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه دکتر دیگه هم ببر  .چون خوندم که گاهی یه بچه با زردی ۷ باید بستری بشه ولی به بچه دیگه با ۱۴ بستری نمیشه .دقیق علتش نمی دونم چیه .یعنی شاید مشکل فقط زردی نباشه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

اینکه روز چندم تولد این عدد باشه مهمه.اگه ۴روز اول باشه خطرناکه بعدا باشه نه.البته دکتر الکی نمیگه.حجامت هم خوبه پشت گوش و حجامت میکنن اروم اروم‌میاد پایین.من دخترام و حجامت کردم

ببین یه چیزهایی روی زردی تاثیر داره. مثلا اینکه چند روزشه وزنش و مقدار زردی... بنظرم به حرف دکترت گوش بده. اگه زودم به دنیا اومده باشه بازم خطریه. ولی درکل نگران نباش تو بیمارستان زیر دستگاه خودشونم حواسشون هست خودتم پیششی سخته ولی چاره ای نیست. بیای خونه هم باید هی بری دکتر بیای عددشو بفهمی دستگاه بگیری کلا دردسره

ببین یه چیزهایی روی زردی تاثیر داره. مثلا اینکه چند روزشه وزنش و مقدار زردی... بنظرم به حرف دکترت گو ...

نه میگه ببرم بیمارستات سوراخ سوراخش میکنن 

ولی میخواد ببره حجامت 

فردا هم یه بچه عقب مونده ذهنی بیوفته رو دستش 

تهش میاد میگه بچمو چشم‌کردن