2777
2789
عنوان

معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

157 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها روزتون بخیر

ازونجایی که هرچی سرچ میکنم جز تبلیغات آبکی چیزی‌نمیاره تصمیم گرفتم  تاپیک‌ هایی واسه معرفی کتاب هایی که واسه دخترم تا الان تهیه کردم‌بزنم‌..

تو هر تاپیک در مورد اون کتاب توضیح میدم

حتی اگه فقط یک‌نفر استفاده کنه هم خوشحال میشم 🌝

کتاب های ماجراهای لودی 

توضیحات کتاب :

نگاه کردن به مشکلات از دریچه ی طنز و کشف موقعیت های خنده دار یکی از مهارت های زندگی است.

در مجموعه ی لودی،شخصیت داستان با مشکلاتی مانند گم کردن اسباب بازی، پوشیدن لباس و قهر و آشتی با دوستان روبه روست که با نگاهی متفاوت و خلق موقعیت های خنده دار و طنزآلود حل‌میشوند.

گروه سنی الف

واقعا کتاب بامزه و جالبیه..‌دخترمم خیلی دوسش داره و بالغ بر شونصد بار خوندم براش 😄

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

از ویژگی‌های مهمش هم آموزش پنهان مفاهیم تو قصه هاست

مفاهیمی مث زیر و رو،بالا و پایین،مفاهیم زبانی و آواها و رفتارهایی اجتماعی مث درک رعایت نوبت،پذیرش اشتباه و مدارا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگم 

کتابهای نشر نردبان خصوصا مجموعه دالی بازیش خیلی خوبه و بچه هاخیلی دوسش دارن 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
گروه سنی الف یعنی تا چند سال؟؟؟ کتاب اموزشی برای سه سال میشه معرفی کنید ممنون.

قبل دبستان 

تو تاپیک های بعدیم معرفی میکنم البته بازم میگم ک فقط اونایی ک خودم تهیه کردم رو

الان خونه نیستم وگرنه حتما عکس‌میگرفتم میفرستادم برات عزیزم

منم بگم  کتابهای نشر نردبان خصوصا مجموعه دالی بازیش خیلی خوبه و بچه هاخیلی دوسش دارن

ممنون عزیزم دمت‌گرم🧡

قبل دبستان  تو تاپیک های بعدیم معرفی میکنم البته بازم میگم ک فقط اونایی ک خودم تهیه کردم رو ا ...

ممنون پس تاپیک هاتون رو پیگیری میکنم، خیلی مفیده، منم میخواستم برای دخترم کتاب بخرم موندم چی بخرم... ممنونم

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
ممنون پس تاپیک هاتون رو پیگیری میکنم، خیلی مفیده، منم میخواستم برای دخترم کتاب بخرم موندم چی بخرم... ...

خوشحالم که به دردتون میخوره عزیزم

شما هم اگه کتاب خوبی میشناسین معرفی کنین 🧡