2777
2789

سلام خانوما هفته سی و چهار و بچه دوم سزارین میتونم برم میلاد از قبل هم پرونده ندارم الان برم برام پرونده تشکیل نمیدن دیگه نمیشه اونجا زایمان کنم؟؟

میلاد اصفهان؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تهرانی چن روز پیش یکی تاپیک زد میگف میلاد زایمان کردم پرستاراش مثل حیوانات وحشی ان شاکی بود بنده خدا ک رسیدگی که نمیکردن هیچ ...حرفم میزدن داد میزدن سر بیمار

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
اگر تهرانی چن روز پیش یکی تاپیک زد میگف میلاد زایمان کردم پرستاراش مثل حیوانات وحشی ان شاکی بود بنده ...

چی بگم هرکس یه چیزی میگه چندتا از اطرافیان من که رفتن خیلی راضی بودن و میگفتن عالیه 

چی بگم هرکس یه چیزی میگه چندتا از اطرافیان من که رفتن خیلی راضی بودن و میگفتن عالیه 

ازاطرافیان ماهم رفتن یه عده راضی یه عده خیلی شدید ناراضی 

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه

سلام عزیزم، هر بیمارستانی خصوصی یا دولتی، همیشه یه تعدادی راضی هستن و یه تعداد شدیدا ناراضی.

من دو بار در میلاد سال ۹۳ و ۹۵ زایمان طبیعی داشتم و هم دکتر و هم بقیه کادر خدارو شکر عالی بودن..

اما قانونش اینه که زیر ۲۰ هفته پرونده تشکیل داده بشه 

شدی قلب و تن و روحم💖