سلام دوستان،کسی بوده قرص لاغری گلوریا مصرف کرده باشه و لاغر شده باشه؟عوارض ندشته؟شنیدم بیخوابی و تنگی نفس میاره،من اصلشو از ینفر میخوام بگیرم گفته یکماه10کیلو کم میکنم اگه در کنارش یکم رعایت بکنم بیشترم کم میکنم.ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید.
سلام،بله استفاده میکنم 17روزه و حدود7کیلو و نیم کم کردم
از کجا تهیه کردین؟
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
سلام عزیزم شما قرص رو خوردید راضی بودید کنارش ورزش و رژیم داشتید؟میگن این قرصا از،شیشه درست شده شما ...
سلام،بله من واقعا راضی بودم و اصلا عوارضی ندیدم خیلیا میگن بیخواب میشی تپش قلب داری و اینا ولی من هیچ کدومو نداشتم،فقط اشتهامو به صفر میرسوند،نه من هیچ ورزشی نداشتم، رژیم هم نون رو کامل حذف کردم،برج و سیب زمینی هم همینطور فقط گاهی میخوردم اونم در حد پنج تا ده قاشق،،فقط سالاد،چای خرما،سوپ جو میخوردم