2777
2789
عنوان

بچه ها خواهشاً بیاین

75 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۲۱ تیرماه متاسفانه جنینم سقط شد و مجبور به کورتاژ شدم

ده روز بعد کورتاژم کورنا گرفتم و یک هفته افتاده بودم

کلا همش دارم لاغر و لاغرتر از قبل میشم

اینم بگم که تیرویید و دیابت هم ندارم

اشتهامم بد نیست

معمولیه 

نمیدونم چرا لاغر شدم انقدر 

شما تجربه ای دارید ؟!

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس داری؟

آره 

افسردگی دارم

البته دارو میخورم

از سال ۹۶ افسردگی دارم

ولی هیچ وقت اینطوری لاغر نبودم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
سلام گلم ان شاءالله خیر باشه نه واقعا اطلاعی ندارم برات ارزوی سلامتی میکنم دوستت دارم    

مرسی عزیزم 

فدای محبتت

خوبی

اوضاع خونه تون رو به راهه

خسته نباشی عزیزم

دختر و خواهر نمونه

خدا مامانتو رحمت کنه

خوب طبيعي هست! كورتاژ شدي، كرونا گرفتي.  ادم جسم و روحش سالم نباشه كه اشتهاش هم كم ميشه و ...

مرسی جانم

مرسی عزیزم  فدای محبتت خوبی اوضاع خونه تون رو به راهه خسته نباشی عزیزم دختر و خواهر نمونه ...

سلام عزیزم تصمیم گرفتم کار نکنم کمتر خسته میشم استرس غذا و ایناشونو ندارم ولی عشقم همه چیز بوی دلتنگی میده

سلام عزیزم تصمیم گرفتم کار نکنم کمتر خسته میشم استرس غذا و ایناشونو ندارم ولی عشقم همه چیز بوی دلتنگ ...

ای جااانم 

اگه با کار کردن شاد بودی

کنارش نذار

ولی برای خودت تنوع ایجاد کن

نذار دل مرده بشی

خیلی مراقب خودت و حال دلت باش

برات از خدا بهترین هارو‌ میخوام جانم