2777
2789
عنوان

بگین شما بودین چیکار میکردین

230 بازدید | 13 پست

سه شنبه مهمون غریب میاد واسم دوتابچه مدرسه ای دارم. چند وقت هم هست که اصلا به وضع خونه نرسیدم همه جا کثیفه نمیدونم از کجا شروع کنم.خیلی بی انگیزه شدم اصلا حوصله ندارم.تورو خدا بگین چیکار کنم از کجا شروع کنم

اول از آشپزخونه شروع کن یخچال و کابینت ها رو جابه جا کن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

از پذیرایی 

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا برای کار خونه ام برنامه دارم

توام الان ک وقت داری و بچه ها هم هستن فردا مدرسه نمیرن ازشون کمک بگیر خونه رو مرتب کن همه چی رو

یه روز قبل گردگیری کن و جارو بزن و طی بکش ک روز مهمونی به غذا برسی و بچه ها

اما کلا نظر منه روزها رو برنامه بنویس مثلا من خودم یکشنبه و چهارشنبه ها فقط گردگیری میکنم

روزای ۲شنبه و ۵شنبه جارو و طی میکشم

هر روزم به محض بیدار شدن سرویس میشورم

و کار زیاد سرم نیست تو کل روزا پخش میکنم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

اسی اول آشپزخونه رو مرتب کن ،یخچال و کابینت ها رو تمیز و مرتب کن .بعد برو سراغ سرویسهای بهداشتی ،بعد هال پذیرایی و اتاق خواب ها،بعد همه لباس های که باید بشوری و ملافه ها رو بنداز لباسشویی،یعنی حتی یک دونه لباس هم وقتی مهمون میاد نشسته نباشه