2777
2789

من اینجوری درس میکنم ک 

هویجارو رنده درشت میکنم با مرغ پخته شده ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادوم تفت میدم کره و زعفرون و دارچین هم میزنم 

با برنج ابکش شده مخلوط میکنم میذارم دم بکشه 

خوب میشه همه دوس دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول دوتا پياز درشت خلالي خورد كن خوب سرخ كن

مرغم يا تكه تكه كن سرخ كن يا اب پز كن بعد ريش كن

هويجم خلالي خورد كن خوب سرخ كن بعد مرغ و پياز و هويج و يكم اب مرغ و ادويه و زعفران و يكم گلاب و باهم خوب تفت بده برنجم اب كش كن لاب لاي برنج بريز بعد روشو با كشمش و زرشك تفت داده شده تزيين كن

🙂❤️

من با مرغ میپزم و هویج کم 

دهترم بدغذاست دوست داره 

سینه مرغ با ادویه پیاز میپزم ریش ریش میکنم 

سیب زمینی مکعبی سرخ میکنن پیاز داغ مرغ باهاش تفت میدم هویج مکعبی رییییز خرد میکنم بعد یه کمی ابپز میکنم مواد قاطی میکنم نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران اب کرده و زرشک 

میریزم لابلا برنج روش زعفران میدم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من چون این غذارو زیاد میپزم و معمولا وقت برا آشپزی ندارم، هویج زیاد میخرم یباره خورد میکنم ریزه ریزز میپزم تو اب و نمک ،فریز میکنم

موقع پخت پیاز داغ کن ،گوشت چرخ کن و هویج پخته هارم بهش اضاف کن

ادویه بزن

این میشه موادت

برنجم دلخواهته

اگه خواستی صاف کن اگه ن کته

موادو بریز لا برنج بذار دم بکشه

تامام

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

هویج هارو رنده درشت بزن تفت بده بعد مرغ خورد شده پیاز داغ زرشکی ککی جدا با شکر تفت دادی بزن بهش یکم اب بزن نیم پز شه بع دوقاشق گلاب زعفرونم دست و دلبازی کن بزن بعد لابلا برنحت بریز دارچین فراوونم بزن هویح پلوم عااالی میشه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

دو سه تا پیاز سرخ کن بعد هویج های رنده شده رو بهش اضافه کن خوب سرخ کن ادویه فلفل و زردچوبه یه کمی نمک بزن بعد با برنج و ماش دم کن البته میتونی اگه دوست داشتی گوشت چرخکرده هم اضافه کنی

من اینجوری درس میکنم ک  هویجارو رنده درشت میکنم با مرغ پخته شده ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته ...

منم همینجور درست میکنم فقط موقع سرخ شدن هویج یه قاشق شکر به هویج میزنم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

هويج خلال خورد كن

مرغ ابپز كن

برنجم خيس كن با نمك

روغن ميريزم تو تابه هويج هارو سرخ ميكنم در ميارم

بعد مرغ رو تيكه تيكه ميكنم يه تف تو روغن ميدم و هويج رو اضافه ميكنم و زعفران دم كرده بهش اضافه ميكنم هم ميزنم

بعد برنج ابكش ميكنم لابه لاش مواد ميريزم با زعفران دم شده تا لايه اخر و دم كني ميدارم تا دم بكشه

به امید روزی که ظالم و طرفدارهای ظالم به هلاکت برسن

هویجارو ریز ریز و خلالی مث چوب کبریت خورد میکنی. مرغ هم جدا میذاری تو یه قابلمه بپزه، یه پیاز درسته و یه کم زردچوبه و نمک هم میزنی‌ بهش. یه نقدار نسبتا زیادی هم رعفرون دم میکنی( هویج پلو زعفزون زیاد میبره، چون رب نداره و تنها چیزی که به برنجت باید رنگ بده زعفرونه). زرشکم میشوری میذاری کنار.  بعدش  تو یه ماهیتابه هویجاروسرخ میکنی، مرغی که از قبل پختی و ریش ریش کردی بهش اضافه میکنی، زعفرون و زرشکم اضافه میکنی. نمک و فلفل و زردچوبه ام که فراموش نشه. این مواد و لابلای برنج دم میذاری. خییییلی غذای خوشمزه ایه. نوش جان

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه روش ساده بدون مرغ مادر بزرگم درست میکرد خوشمزه هست هویج رنده بزن برنج بریز تو قابلمه جوش بخوره دو دقیقه قبل ابکشی هویج اضاف کن ابش بکش ودم بده خیلی خوشمزه وساده 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

من تو گوشت چرخ کرذه پیاز و ادویه میزنم،بعد قلقلی ریز میکنم،سرخشون میکنم،پیاز و خلالی نازک سرخ میکنم،هویجم خلالی نازک،سرخ میکنم.باهم قاطی میکنم،گوشت قلقلی ب اینا اضاف میکنم،ادویه میزنم،بعد زعفرون دم شده میزنم،خلال پسته و زرشک اگ داشتی بزن مجلسی میشه،برنج و ابگش میکنم.میریزم لا ب لاش،اونموقع ک میریزم لای بزنج،یکم دارچین میپاچم روش.بعد دم بزار

خدایا شکرت♥