2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته....

122 بازدید | 11 پست

راستش میخام بگم خانومایی ک باردارن یا بچه کوچیک دارن لطفا لطفااا به بچه هاتو ن یاد بدین قبل هرچیزی اول خودشون مهمن سلامت خودشون مهمه ن هیچ چیز دیگ😣😔خیلی دلم گرفته از مامانم ک اینجوری منو تربیت کرد

یجوری ک انگار درس خوندن و موفق شدن یعنی خدا بودن 😔بعد این همه در س خوندن درسته به هدفمم رسیدم اما حال دلم اصن خوب نیس چون خودمو دوس ندارم 😔اینقد خوشگل بودم الان حس میکنم کنار چشمم چین ریز افتاده 😣موهام ریزش پیدا کرده کم پشت شده 😣و حتی وقت نکردم برم باشگاه شکم اوردم حالم بدههههههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باردارم و دلم برا بچم میسوزه اگه خدا عمری بهم بده از محبت بی نیازش میکنم و غرق خوشیش میکنم چون مدرش خیلی منو عذاب میده

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
هیچی تو سن ۲۲ سالگی به این نتیجه رسیدم ک واقعا هیچی از جوونی و زندگیم تا الان نفهمیدم چون مامانم بهم ...

باز خوبه فقط یاد نداده

باور کن اینا چیزی نیس من خودم تو اوج نوجونیم همین الان ک ۱۶ سالمه کلی درد کشیدم از طرف خانوادم 

من باردارم و دلم برا بچم میسوزه اگه خدا عمری بهم بده از محبت بی نیازش میکنم و غرق خوشیش میکنم چون مد ...

😔😔کاش سر حرفتون بمونین نمیگم از خودتون بگذرین و بزارین روی بچتون ن ولی حداقل بهش یاد بدین  ک اول خودش مهمه ن هیچ چیز دیگ اول خندش مهمه اول شاد بودنش مهمه اول زندگی کردن مهمه ن درس و کنکور پزشک بودن و مهندس بودن😣😔مگ بچه ها ربات مادر پدران اخه 

باز خوبه فقط یاد نداده باور کن اینا چیزی نیس من خودم تو اوج نوجونیم همین الان ک ۱۶ سالمه کلی درد کش ...

😔😔جای مهرو محبت کردن به ادم فقط بلدن بگن اینکارو بکن اونکارو نکن خسته شدم از ربات بودن ازینک همش میخان بجات حرف بزنن بجات تصمیم بگیرن 😣😣😣خسته شدم خسته

😔😔کاش سر حرفتون بمونین نمیگم از خودتون بگذرین و بزارین روی بچتون ن ولی حداقل بهش یاد بدین  ک ...

ببین این ب خود بچه هم ربط داره من مامانم همه اینارو بهم یاد داد ولی خودم با انتخاب اشتباهم خودمو بدبخت کردم و گیر کسی افتادم ک داره ذره ذره من میکشه پس مقصر خودمم و ربطی ب تربیت پدر مادرم نداره اونا صدبار گفتن من گوش نکردم

ببین این ب خود بچه هم ربط داره من مامانم همه اینارو بهم یاد داد ولی خودم با انتخاب اشتباهم خودمو بدب ...

خب مامانت همه چیو بهت یاد داده درسته ولی حتما یجای  کار کم گزاشته ک تو انتخاب کردن درست و انجام ندادی من میگم اینا همه بر میگرده به تربیت و دوران کودکی ...بنظزرم‌کسی ک بچه دار میشه واقعا مسئولیت داره ن اینکه فقط به دنیا بیارنن و هیچ مامان من حتی بهم اشپزیم یاد نداده😣😔هر وقت رفتم تشپز خونه گفت ن تو بلد نیستی برو کنار😣خب اخه مگ‌نباید یاد بگیرم 

یا مثلا بخودم میرسم میگ راحتیا برو درسات مونده دیگ برو بخون انگار خوده ۲۲ سالم نمیدونم درس دارم یا ندارم😔😣خسته شدمم

خب مامانت همه چیو بهت یاد داده درسته ولی حتما یجای  کار کم گزاشته ک تو انتخاب کردن درست و انجام ...

من ۲۳ سالمه ۱۶ سالم بود ک احمق شدم و اسمشو گذاشتم عشق کمبود محبتم نداشتم مرض داشتم تو ازدواجت دقت کن خواهشن توام مث خواهر من