2777
2789
عنوان

بی اراده ام😑😖

502 بازدید | 12 پست

خیلی آدم بی اراده ای ام. وقتی فرصتی موقعیتی برام پیش میاد ب خاطر دلایل چرت و پرت کافی تلاش نمیکنم بعدشم عزا میگیرم که وای چرا اینجوری شد و حسرت میخورم. در صورتی که خودم میخوام اون هدفو دوس دارم تلاش کنم بهش برسم ولی انگار یه نفر دیگه تو من هست که جلوشو میگیره، نه به موقع از خواب پا میشم انگار همش خستم. نه ب برنامه ای نوشتم عمل میکنم ، کلا هیچ کاری نمیکنم فقط راجبش فکر میکنم و خودمو سرزنش میکنم. سال کنکورمم اینجوری بودم و آخرش گند زدم😑 دیگه خسته شدم از دست خودم، بدم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای من توام یا تو منی🙁 چند سالته

۲۰ سالمه ، خیلی اعصابم خورده از خودم . اصلا تلاشی واسه بهتر شدن نمیکنم همین طوری دور خودم میچرخم. ی کاریم شروع میکنم یه هفته انجام میدم بعد ول میکنم😑دیگه ب سرم زده برم پیش روانشناسی چیزی

۲۰ سالمه ، خیلی اعصابم خورده از خودم . اصلا تلاشی واسه بهتر شدن نمیکنم همین طوری دور خودم میچرخم. ی ...

والا داداش من روان شناس هم رفت.بهش گفته بود صبحا رود بیدار شو برو پیاده روی چه میدونم چرت و پرت😑

تو منی یا من تو ام؟؟؟ سال کنکورمو گند زدم چون مشغول گوشی و اینستا و گردش با دوستا بودم. الانم باز ...

منم همینجوری بودم و خیلی پشیمونم ولی نمیدونم بازم چمه که حواسمو جمع نمیکنم، یه کم فشار میخاد بهم وارد بشه کلا دیگه بهم میریزم 

والا داداش من روان شناس هم رفت.بهش گفته بود صبحا رود بیدار شو برو پیاده روی چه میدونم چرت و پرت😑

خوب پس ما چیکار کنیم؟ خسته شدم از این وضعیت. بعضی وقتا میگم شاید افسردگی ، بیماری چیزی دارم ک اینجوریم. 

۲۰ سالمه ، خیلی اعصابم خورده از خودم . اصلا تلاشی واسه بهتر شدن نمیکنم همین طوری دور خودم میچرخم. ی ...

روانشناس ک بد نیس حتما برو خیلی هم خوب و موثره

من دیگه امیدی ندارم چون خیلی ضربه خوردم تو زندگیم 

ولی تو سنی نداری با قدرت ادامه بده

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
روانشناس ک بد نیس حتما برو خیلی هم خوب و موثره من دیگه امیدی ندارم چون خیلی ضربه خوردم تو زندگیم&nb ...

اخع چی رو پر قدرت ادامه بدم😖انگیزه دارما ولی به عمل که میرسه هیچی ب هیچی

اخع چی رو پر قدرت ادامه بدم😖انگیزه دارما ولی به عمل که میرسه هیچی ب هیچی

مشاوره رفتنتو

من ۵ سال ازت بزرگترم ولی دیگه هیییییییییچ انگیزه ای ندارم

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞