2777
2789
عنوان

بیاید حرفهای ماورایی بزنیم...😶

2342 بازدید | 131 پست

مثل چیزهای عجیب و غریب 

خوابهای صادقه‌‌..

خواب از درگذشتگان

معجزه ها..

خواب از امام ها..

مکاشفه..

هر چیز جالب اما واقعی...

اول خودم تعریف میکنم

تقریبا دو هفته میشه مادربزرگم فوت شده،( اگر میشه براش یه فاتحه بخونید خیلی عذاب کشید😞)

پسر خاله ای پنج ساله ای داشتم که بیست سال پیش تو تصادف فوت شد.

خواهر شوهر خالم که عمه اش میشه، همون روز فوت مادر بزرگم زنگ زده بود حال مادر بزرگم رو بپرسه، خالم هم با گریه گفته بود نیم ساعت پیش عزیز جون فوت شده...

بعد که خواهر شوهر خالم اومده بود به دیدنشون گفت بود من همون شب خواب پسرت رو دیدیم،

دیدم که بزرگ شده یه جوان خوشگل و سرحال و بمن گفت عمه تو برو تو باغ میوه بخور ، منم آمدم دنبال عزیز/ که فردا همون روز هم مادر بزرگم فوت شد.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر زیادن نمیدونم کدومو بگم خودم هم ای اف تی و شمع تراپی انجام میدم هم برای خودم و بقیه چون نتای ...

یه چندتاشو تعریف کن؟

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

روحشون شاد بیشتر عمگین بود💔

😞

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
میخوای لینک کلیپ تو گوگل بدم ببینید راجع به اتفاقای واقعی ؟ خیلی سرگرم کننده س

اگر خودت تو نزدیکانتون دیدی تعریف کنی بهتره

یه چندتاشو تعریف کن؟

قبل از فوت پدرم خودش خواب دیده بود برادرش و مادرش بهش میگن بیا بریم خونه

خواهرم خواب دیده بود که به زنداداشم میگه تولد نگیر عزاداریم

خودم هم صفحه شناسنامشو که باز کردم مستقیم صفحه وفاتش باز شد حالم بد شد

قبل از فوتشم کلا همش گریه میکردم و داد میزدم انگار خبر داشتم مرده

الانم که کلا حس ششمم ازطریق ف^^ال کار میکنه خودم نمیدونم چرا و چطور

یا مثلا به سمت وسایل و مکان ها یه کشش مغناطیس طور دارم

و هزاران خواب حقیقی دیگر