2777
2789
عنوان

شوهر

332 بازدید | 31 پست

باردارم هشت هفته 

بعد از۵سال خدابهمون بچه داده 

مدام بستری ام 

بدویارم غذام شده سرم و آمپول 

ی عالمه سرم و آمپول دارم سوراخ سوراخ شدم 

شوهرم اصلا محبت نمیکنه قربون صدقم نمیره اومدیم خونه مادرم اون رفته خونه فامیلشون اصلا نمیاد ب من سربزنه پیام دادم گفتم حالم بده گفت شلوغش نکن ویگه تا۸ماه همینجوریی 

نمیدونم شایدم افسرده شدم احتیاج ب ی دل گرمی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم 

منم همینطوری بودم. البته تا ماه هفتم اینا شوهرم خوب بود، بعدش یهو مشکل مالی پیدا کردیم و اونم خب رفت تو خودش 

کاش پیشت بودم کلی برات آشپزی می کردم و می خندوندمت و فیلم می دیدیم 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
الهی عزیزم  منم همینطوری بودم. البته تا ماه هفتم اینا شوهرم خوب بود، بعدش یهو مشکل مالی پیدا ک ...

عزیزدلمی ممنون ازمحبتت

صبح مرخص شدم مدام بستری ام زیره سرم و امپول 

همه توبیمارستان همراه داشتن شوهراشون میومدپیششون من چشم ب درخشک میشد 

یه سوال نمیخام ناراحتت کنم تاپیکای قبلیت رو خوندم چجوری فهمیدی شوهرت خیانت کرده در چ حد بوده؟بروش نی ...

من ؟ چرا ب روش اوردم ی روز رفتم توگوشیش و دیدم ب دخترا دایرگت داده محبت کرده عکس خودشو فرستاده 

ب یکیم براصیغه پیام داده بوب روش آوردم اتفاق خاصی نیفتادمشاورم رفتیم باهم چن بار

خیانتوهیچی خوب نمیکنه اینجوریه که کاملا قوی میشی ولی یهو توخودت فرومیریزی توجمع یهومیری توخودت 

یه سوال دیگه شوهرت از اول همینجوری بود یا کم کم عوض شد بعد چه مدت خیانت کرد؟؟

شوهرم اوایل که خیلی محبت میکرد حتی من اندازه چشام بهش اعتمادداشتم 

الانم از ی لحاظایی بدنیست اونجوری نیست ک بی محبت باشه ولی خب دل منکه دیگه دل نمیشه میشه ؟