2777
2789
مشکل بلع دردناک غذاهای جامد،درد قفسه وپشت کتف،حس گیر کردن غذا درمسیر معده‌....درد یا علامت خاصی ندار ...

ان شاءالله

طب اسلامی بزن نت میاره زنگ بزنین براش وقت بگیرین

اگه رفتین هرچی شد بیا بگو عزیزم

البته من شنیدم سرطان رو درمان میکنن نمیدونم دروغه یا نه

الله اعلم

باورش سخته ولی باز برین شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر خواهرم پارسال سرطان مری  داشت .الحمدالله با شیمی درمانی حالش خوب شد . عمر دست خداست ان ...

بیچاره

ما هم یه فامیل داشتیم میگفت زنم حالش خوب نیس میمیره

بعد خودش زودتر از زنش فوت کرد همین 1ماه پیش بود

درحالی که زنشو ببینی فکرمیکنی اون در حال فوت

ولی مرد فوت کرد

به نظرم روحیه خیلی مهمه تو همه بیماری ها

یه جا خوندم اونایی که امید دارن میتونن غلبه کنن به بیماری

ولی استرس و روحیه بد زودتر از سرطان میکشه انسان رو

سلام عزیزم روحشون شاد. امیدوارم پیام منو ببینین میشه از روند درمانشون بگین مادر بزرگم دچار بیماری و ...

اگر سنش بالا باشه که عملش ریسکه،شیمی درمانی دز بالا نمیشه براش استفاده کرد اول با پرتو درمانی تومور لعنتی رو خشک میکنن وجلوی عودشو میگیرن بعد اگر امکان عمل باشه جراحی میشن,که تااون مرحله این اشعه پدر قلب رو درمیاره لامصب.....نمیخوام ناامید بشی چون هم عمر هم درمان دست خداست ولی از من میشنوی دل سییییر نگاش کن،بوش کن دستاشو بگیر....اشکمو درآوردی دختر...از ته دلم دعا میکنم برای عاشقایی مثل خودم که هرگز جای خالی عزیزشونو نبینن

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
سلام عزیزم روحشون شاد. امیدوارم پیام منو ببینین میشه از روند درمانشون بگین مادر بزرگم دچار بیماری و ...

هر چی شد بیا توی تاپیکم بگو.....خدا شفاشون بده...من عاشقش بودم دوریش الان یه درده برام حسرتایی که ازش دیدم هزااار درد،اینکه عاشق چایی بود ونمیتونست راحت بخوره اینکه خون بالا آورد اینکه استرس داشت الهی بمیرم براش  مطمنم جاش وسط بهشته بس که خوب وصبور ومهربون بود وخداترس

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
هر چی شد بیا توی تاپیکم بگو.....خدا شفاشون بده...من عاشقش بودم دوریش الان یه درده برام حسرتایی که از ...

الان دوساله درگیر و خیلی حالش بده و کاری نمیتونیم براش بکنیم😔فقط درد میکشه

الان دوساله درگیر و خیلی حالش بده و کاری نمیتونیم براش بکنیم😔فقط درد میکشه

سلام عزیزم

بیمار عزیزتون عمل هم شدن؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر