2777
2789

مادربزرگم سرطان مری گرفته خیلی وخیمه شرایطش،میخواستم ببینم هستن کساییکه درمان شدن ؟اخه جزو سرطانهای خطرناک وکشنده س شنیدم  

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم خدا شفاشون بده انشاالله 😔من همیشه چای رو داغ میخورم و رعایت نمیکنم شوهرم دعوام میکنه میگه ...

دقیقا مراعات کن،حیف نمیتونم عکس اپلود کنم از یه منبع پزشکی خوندم ۵۳/۷درصد مبتلایان عادت به خوردن چای داغ داشتن،درواقع بیش از نیمی از مبتلایان...

همش فکر می کنم روزی را می بینیم که بشر با این علم ناقصش بتونه درمان سرطان را پیدا کنه از بس مرگ بخاط ...

میشه بگین بخاطر چه سرطانی فوت شدن؟

دقیقا مراعات کن،حیف نمیتونم عکس اپلود کنم از یه منبع پزشکی خوندم ۵۳/۷درصد مبتلایان عادت به خوردن چای ...

خاک تو سرم 😢😢بخدا غلط بکنم دیگه چای داغ بخورم . به حق عظمتش خدا رو قسم میدم همه مریضا حالشون خوب بشه مادربزرگ شما هم همینطور. عزیزم😢

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
چه علائمی داشت مادربزرگت؟ ان شاءالله که خوب میشه فقط میدونم روحیه داشتن خیلی خوبه واسه درمان ...

مشکل بلع دردناک غذاهای جامد،درد قفسه وپشت کتف،حس گیر کردن غذا درمسیر معده‌....درد یا علامت خاصی نداره لامصب...دعاش کنید خوب بشه،دلمون خونه

میشه بگین بخاطر چه سرطانی فوت شدن؟

مادرشوهر خواهرم پارسال سرطان مری  داشت .الحمدالله با شیمی درمانی حالش خوب شد . عمر دست خداست انشالله که حال مادر بزرگتون خوب بشه. پدرشوهر خواهرم ناراحت بود می‌گفت زنم میمیره من تنها میمونم ،،بنده خدا اردیبهشت فوت کرد.  خدا بیامرزد خیلی مرد خوب و دلسوزی بود  ..تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته 

مادرشوهر خواهرم پارسال سرطان داشت .الحمدالله با شیمی درمانی حالش خوب شد . عمر دست خداست انشالله که ح ...

سرطانش چی بود؟والا توی مرکز درمان اغلب سرطان سینه هستن که یهتر شدن ودرواقع قطعی درمان شدن...