2777
2789
حالااگه ازنزدیک دیدیش خودتونشون بده

همون دیگه منتظرم ببینمش چون مطمنم رفتارش باهام بد نمیشه نمیگم خوشگلم خوش اندامم اتفاقا قیافه معمولی دارم اندامم ریزه اس نسبت بهش اون قد بلند بود یکی دوتا از خواستگارامم با اینکه داغون بودن منو نپسندیدن ولی این از من همه جوره خوشش میومد قبلا سرکار میرفتم تعطیل ک میشدم منو میدید میگف خیلی سر ب زیر و خانمی خوشم میاد ازت 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر

هر چی قسمت باشه همون میشه 

نمیدونم چرا هر چی‌گدا گشنه اس ازشون خوشم میاد

ولی این بدلم ننشست

سن جفتمونم کم‌نیس شاید الان زندگی بی دردسرتری میداشتم 

هر چی قسمت

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
هر چی قسمت باشه همون میشه  نمیدونم چرا هر چی‌گدا گشنه اس ازشون خوشم میاد ولی این بدلم ننشست ...

ایشالا قسمت هم میشن 😍

بگذار #لبخندت حال تمام روزهای من را خوب کند.  ❤️                        
هر چی قسمت باشه همون میشه  نمیدونم چرا هر چی‌گدا گشنه اس ازشون خوشم میاد ولی این بدلم ننشست ...

ولی بنظرم کاش اگ واقعا ب دلت نشسته ی پیام بدی اول احوال پرسی بعدم بگی من تو اون تایم ک شرایط نداشتم بهش فکر نکردم الان شرایطم مساعده اگ نظرتون هنوز همونه باهم اشنا شیم ی فرصت بدیم

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...