سلام بچه ها خوبین شقایقم ۱۷ سالمه من با یکی دوستم و قراره ازدواج کنیم تاحالا سابقه نداشته بهش زنگ بزنم جواب نده چون پزشک شمال زندگی و کار میکنه و همش تنهاس ع دیشب ساعت یازده بهم هیچ پیمی نداده با شماره خودم بهش زنگ زدم جواب نداد با یه خط دیگه زنگ زدم امروز کاملا سرحال بود یعنی حالش خوبه شلوغ بود نمیدونم کدوم قبرستونی بود صدای ادما و اهنگ میومد گفت شما چون داشتم گریه میکردم با گریه گفتم خوبی گفت خوبم به جا نیوردم گفتم شقایقم قطع کرد بلاکم کرد یعنی چی این کارش داره چه غلطی میکنه
دلم داره میترکه جوابمو نمیده اصلا صد بار زنگ زدم الان بهش زنگ نیزنم میگه مشترک گرامی مخاطب شما تماس های خود را بر روی شماره دیگری ثبت کرده لزفا برای برقراری ارتباط به ان شماره تماس بگیرین چیکار کرده این میاد تاحالا این طوری تشنیده بودم🥺🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سختترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من میپرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم.. یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️