2777
2789
عنوان

شوخی یا جدی ؟

174 بازدید | 12 پست

توی دبیرستان بار ها شنیدم که بهم بگن زشت و الانم همون دوستان دوره دبیرستانم با قیافم شوخی می‌کنن و میگن زشت یا چه می‌دونم قد و هیکل مردونه و بد ریخت... 

اما توی بیرون یا قبلا خیلی ها بهم گفتن قشنگی و دختر خالمم گفت نسبت به دوستات سر تری... 

حالا نمی‌دونم مشکل از منه یا واقعا شوخیه 

بخوامم خودم رو توصیف کنم بینی متوسط و چشمای تقریباً درشتی دارم.. لبامم قلوه‌ایه و صورتم کشیده است. پوستمم سفید و قد بلندی دارم... 

how far we could go

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی شک نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

از 80میلیون جمعیت قرار نیس همه از قیافمون تعریفو تمجدید کنن

میون اینا یه افرادی پیدا میشن ک چون نگاهشون زشته ما رو زشت میبینن

برات مهم نباشه عزیزم بزار هر کی هر چی میخاددبگه 

بنظرم رو عزت نفست یکم کار کن 

چون حرف مردمو باید بگیری ب چپت

مطمئن باش حسودن کسی واقعا زشت باشه اصلا بهش نمیگن چون دلشون میسوزه البته که هرکس زیبایی خاص خودشو دا ...

می‌دونم آخه خیلیم رکن و براشون مهم نیست طرف ناراحت بشه

how far we could go
مهم خودتی خودتو دوس داشته باش ب حرفه بقیه توجه نکن  ... اگر خودتو دوس داشته باشی و خودتو هرجور ...

من اعتماد به نفسم خوبه ولی این حرفا بخوایم نخوایم تاثیر داره 

how far we could go
من اعتماد به نفسم خوبه ولی این حرفا بخوایم نخوایم تاثیر داره 

درست میگی 

ولی سعی کن اهمیت ندی

بلخره دهن بی شعورا رو ک نمیشه بست 

اگه بخایم با هر حرفی واکنش نشون بدیم ک دیگه هیچی... 

خوبه یاد بگیریم بعضی حرفا رو فقط از روشون رد شیم