2777
2789
عنوان

چطوری شوهرمو آدمم کنم

199 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبید خسته نباشید من همسرم آدم خیلی خوبیه ولی نمیدونم این روز چِش شدع مثلا اون روز رفتیم قالی واسه عروسیمون بگیریم من وارد انبار ک شدم یک قالی حیلی خوشگل چشمو گرفت اصلا نمیدونستم ک ۱۲۰۰ شانه و گرون تر طرحش خیلی خوشگل و ریز کاربرد ولی همسرم اونجا اصرار داشت ک نعه ۷۰۰ شانه بگیر این خوبه محکم تره منم گفتم نه بدش اومدیم خونمون هی این قهر کرد گقت من بهت احترام میزارم میبرمت خرید قالی تو به حرفم گوش نمکنی تو بامن لج کردی واسه همین میخای قیمت بالا بگیری بع خدا ولی من از قیمتش خبر نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناراحت شدم بهش گفتم جهیزیه خودمه میخواهی منو نبری ؟

گفتم اصلا قالی هم نمیخام برو خودت انتخاب کن و خودت هن واسه خودت عروسی بگیر آون هم  هی میگفت باشه باشه 

بدش زنگ زد گفت چرا اون حرفارو بهم گفتی منم گفتم مگ توهم کم میابردی من هرچی میگفتم تو هم میگفتی باشه 

خلاصه آشتی کردیم قالیمو عوض کردم ۷۰۰  سفارش دادم خلاصه این آقا سریع قضیه خیلی کوچیک قعر کرده میگ نمیخام خونتون چند روز پیش هم رفتم مزن لباس عروس انتخاب کردن ۷ میلیون شد به خانومه گفتم تو بگو ۵ تومن بقیشو خودم میدم 

بدش اومدیم خونه چون این آقا نمیاد خونمون منم دلم براش تنگ شد گفتم برم خونشون رفتم اونجا یک دعوای بین ایشون و مادرش افتاد و منو ابرد خونه خودشم رفت خونشون زنگ زدم به میگه تو نمیدونم اینطوری تو بهم بی احترامی میکنی خیلی چیزای دیگ گفت و منم بهش گفتم من هرچی کوتاه اومدم بسه خستم کردی قالی هارو هم گفتم ۷۰۰ نمیخام ۱۲۰۰ بیاره 

شما قراره هزینه قالی را بدین یا شوهرتون؟

همسرم 

الان بحث من این قالی لعنتی نیست من میگم من آنقدر باهاش کوتاه میام تو زندگی حتی واسه سرویس گفتم نمیخام چون میدونم پولی نداره دارم از همه چی میزنم که به آقا فشار نیاد بازم زبون دراز میگه تو اینطوری تو به من احترام نمیزاری