2777
2789
عنوان

بخدا سنگدل نیستم فقط خسته شدم

264 بازدید | 14 پست

شوهرم از سره کار که میا انگار دوتا زن داره یا من بهش کار میدم یا مادرشوهرم،تو این هفته دوسه بار فقط مادر شوهرمو برده دکتر دوسه ساعت اونجا معطل شده،الانم اومده خوابیده،آخه خوب منم بهش نیاز دارم ،پنج تا بچه داره  ولی همه کاراشوماباید انجام بدیم

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش ساله ازدواج کرد همه هزینه های خانواده همسرم با ماست کل ببر بیار اینو درست کن اینو عوض کن دکتر ببر هزینه عمل و شب کنارشون موندن با ماست حالا من دوساعت بچمو بهشون میسپرم صدبار زنگم میزنن پس کی میای گله ای ندارم گفتم بدونی تنها نیستی

لابد شماها بهشون نزدیک ترید در دسترس ترید اون ها یشهر دیگن ؟

دوتا دخترانش یه کوچه اونورترن یه پسرش روبرومونه یه پسر دیگرش دوکوچه اونطرفتره

چی بگم منم همین مشکلد باخانواده شوهر دارم تازه اونا یه شهر دیگه هستن ولی نزدیک شهرما ویلا دارن قش ...

😢😢😢😢😢

خب مشکل دقیقا همین اما همسرتونم مقصر  یاید همونجا زنگ بزنه به داداشش یا خواهرش بگه فلانی من مث ...

بخدا بهش میگم ولی گوش نمیکنه،دلم خونه خواهر چه کنم که نمیتونم به جز به شما حرفامو به کسی بگم