2777
2789
عنوان

میخواین بدونین خوشگلین یانه؟

176 بازدید | 4 پست

حتما شنیدین که میگن خوشگلی سلیقه ایه این تا حدودی کاملا درست وعلمیه...در واقع زیبایی از نظر هر کسی به معیاراش تو ضمیر ناخوداگاهش برمیگرده...بعد جالبه بدونید این میتونه تبدیل به یه عرفم بشه منظورم چیه؟یعنی اگه همین الان من به شما بگم نصف موهاتون گِل بزنید حتما هم خاکش رس باشه خیلی جذاب میشین قطعا شما میخندین اما همینو یه نفر دو نفر سه نفر چهار نفر همینطور تا اخر انجام بدن یهو تو ذهن شما جذاب میشه در اصل میشه گفت زیبایی بیشترش معیارای تلقینی داره تو جامعه مثلا تو ژاپن میرن بینیاشون عمل میکنن که بزرگ بشه اینجا ما بینیا رو عمل میکنیم که کوچیک بشه قبلا پوست خیلی سفید جذاب بود الان کلی پول سولاریوم میدیم که برنزه بشه و...واین میتونه معیارای شخصی هم بگیره مثلا کسی که الگوش در ضمیر ناخوداگاهش مادرشه واز اون تاثیر شخصیتی میگیره اگه موهای مامانش فر باشه این میتونه تو بزرگسالی براش یه معیار زیبایی بشه و میتونه برعکسم باشه خلاصه اینکه هیچوقت خودتون اذیت نکنید بخاطر ظاهر و زیر بار جراحی های خیلی سنگین نرید فقط بخاطر اینکه بخواین با معیارای جامعه منطبق بشین...لاو یووو بوخودا

ببین خوشگل خوشگل 

مثلا معیار زیبایی تو امریکا یه حورت و چین یه جور

ولی اگه یه خوشگل چینی ببینی به دلت میشه یه خوشگل امریکایی ببینی به دلت میشینه حالا دیگه سلیقس که بگی که قشنگ تره کی نیست

ژاپنی ها تصمیم درست و میگیرن.  دماغ کوچیک اصلا خشگل نیست.  من وقتی بچه بودم صبحا دوست نداشتم دست و صورت بشورم. مامانم میگفت چرا میگفتم از خواب بیدار شدم صورتم وَرم داره دماغم گنده شده نمیخوام پف دماغم بخوابه.  الان هم که بزرگ شدم بازم نظرم دماغ بزرگه. خودم دماغم کوچیکه عروسکیه 😖😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد شده دوره زمونه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

حرفات درسته ولی آدم عقل داره وقتی گل بمالی قشنگ نیست من نمی مالم کلا خودمو درگیر مد نمی کنم هر جور دوست دارم زندگی می کنم حتی اگر فقط من گل رو سرم نباشه 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf