2777
2789
عنوان

بیمارستان خصوصی یا دولتی؟ (زایمان)

850 بازدید | 18 پست

من میخاستم سزارین بیارم اما دکترم گفت که اصلا پیشنهاد نمیکنم واسه من فرقی نداره هرکدوم خودت بخای اما به عنوان یه جراح و پزشک اصلا سزارین و بهت توصیه نمیکنم بیا خصوصی طبیعی زایمان کن تا خودم بچتو بدنیا بیارم و بخیه ها تو بزنم تو دولتی خوب بخیه نمیزنن 

اما خب خصوصی هم گرونه ۱۰ تومن واسه طبیعی میگیره 

واقعا بخیه تاثیری داره؟ یعنی اگه خوب بخیه بزنه زیاد تغییری نمیکنه؟ 

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

خو معلومه ک خصوصی بهتره

کلا هر چقد پول بدی انقد راحتتری تو همه موارد

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سینزده سال پیش هدایت زایمان کردم هم خوب بخیه زدن هم خوش برخورد بودن کلاس قبل زایمانشونم مفید بود تمرینایی که دادن برا زایمان راحت تر کارامد بود یه آمپولم زدن که دردم کم کم شد عوارضم نداشت 

والا خواسته پول بستونه ازت دولتی خوب برو خیلیم کارشون خوبه مثلا نجمیه کلا برای زایمان هست کارشون عال ...

مگه خودش چقدر میگیره؟

هزینه بیشترشو مگه خود بیمارستان نمیگیره؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
من زایمان دومم ۲۰ میلیون دادم بیمارستان خصوصی صد رحمت ب دولتی 

خو همه هصوصیام خوب نی ولی باز بهتر از دولتیه

کلا جای مفت گند میزنه

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️
من زایمان دومم ۲۰ میلیون دادم بیمارستان خصوصی صد رحمت ب دولتی 

واسه طبیعی ۲۰ تومن؟؟!!

کدوم شهری چقدر گرون

مگه خودش چقدر میگیره؟ هزینه بیشترشو مگه خود بیمارستان نمیگیره؟

مطمئنا سودی که بیمارستان خصوصی براش داره دولتی براش نداره ...

بعدم بیمارستان دولتی برو ک سر درش ننوشته باشه آموزشی ... 

اینایی که نوشته اموزشی تو اتاق عمل پرستار و مامایی ممکنه باشه که طرح داره یا اول کارشه ... 

ولی اگه اموزشی ننوشته باشه کادر خودشون میان خوبه