2777
2789
عزیزم من الان دوساله.ببین سه تا لک دیدم دقیقا به فاصله یکساعت که خیلی کمرنگ بود و باترشح سفید بود که ...

خب پس اگه قبلا هم تاخیر نداشتی الان احتمالش هست باردار باشی بی بی بزن بیا خبرشو بده انشاالله که بارداری گلم😍

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من الان دوساله.ببین سه تا لک دیدم دقیقا به فاصله یکساعت که خیلی کمرنگ بود و باترشح سفید بود که ...

یعنی لک ها به رنگ قهوه ای و اینا نمیزد؟ 

خب پس اگه قبلا هم تاخیر نداشتی الان احتمالش هست باردار باشی بی بی بزن بیا خبرشو بده انشاالله که بارد ...

انشالله عزیزم.حتما خبرشو میزارم با قلب مهربونتون دعام کنید من وشوهرم خیلی بچه دوست داریم

انشالله عزیزم.حتما خبرشو میزارم با قلب مهربونتون دعام کنید من وشوهرم خیلی بچه دوست داریم

الهیییی عزیزممم

انشالله که خدا دامنتو سبز کنه خیلی برات دعا میکنم😍

نه اصلا دستمال خونی نمیشد انگار فقط یه رنگ چرک میگرفت با یه رگه خیلی نازک 

میتونه از لانه گزینی باشه الان بی بی خونه نداری بزنی؟ 

الهیییی عزیزممم  انشالله که خدا دامنتو سبز کنه خیلی برات دعا میکنم😍

ممنونم مهربونم منم دعاتون میکنم هرچیزی که توی دلتونه به زودی براتون رقم بخوره به بهترین روش انشالله

ممنونم مهربونم منم دعاتون میکنم هرچیزی که توی دلتونه به زودی براتون رقم بخوره به بهترین روش انشالله

فداتشم گلم ممنون عزیزی😘😍

میتونه از لانه گزینی باشه الان بی بی خونه نداری بزنی؟ 

راستش شوهرم پنج تا خرید یدونه رو روز موعدم زدم منفی بقیرم دو روز بعد پشت سر هم زدم اونام منفی بخاطر همین نا امیدم یکم وگرنه الان آزمایشگاه بودم

راستش شوهرم پنج تا خرید یدونه رو روز موعدم زدم منفی بقیرم دو روز بعد پشت سر هم زدم اونام منفی بخاطر ...

خب خیلی زود بی بی زدی شاید لقاح دیر تشکیل شده