2777
2789
به چه صورت بود روز چند سیکل

از روز اول پریود تا ۷ روز بعدش لک قهوه ای میدیدم. البته من هیچ وقت لک قهوه ای نمیدیدم و اولین بار بود که تجربه میکردم. باردار بودم. اما هفته ۱۲ سقط شد.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما داشتید تاحالا؟موقع لکه بینی دل درد هم میاد؟چون من دلم درد نگرفته فقط کمرم

البته من تو اقدام نیستما الان دیدم پیامتونو بی بی چک بزار

اره من دل دردم ندارم فقط همون کمر تا خونریزی شروع شه

از روز اول پریود تا ۷ روز بعدش لک قهوه ای میدیدم. البته من هیچ وقت لک قهوه ای نمیدیدم و اولین بار بو ...

متاسفم عزیزم.راستش هیچ علایمی از پریود ندارم چون من موقع پریود دل درد میشم و بدنم به شدت یخ میزنه همچنین پاهام بدجور تیرمیکشه اولش یه لک میاد ده دیقه بعد خونریزی شروع میشد

البته من تو اقدام نیستما الان دیدم پیامتونو بی بی چک بزار اره من دل دردم ندارم فقط همون کمر تا خونر ...

یکم دیگه صبر میکنم تا فردا نیاد بی بی میزارم ولی اولین باره اینجوری میشم.شما وقتی لکه دیدی چقد وقت بعدش خونریزیت شروع شد البته ببخشید انقدر سوال میپرسم

یکم دیگه صبر میکنم تا فردا نیاد بی بی میزارم ولی اولین باره اینجوری میشم.شما وقتی لکه دیدی چقد وقت ب ...

نه عزیزم خواهش میکنم

انشالله که نی نی داری 

معمولا نهایت ۲۴ ساعت بعد پریود میشم

متاسفم عزیزم.راستش هیچ علایمی از پریود ندارم چون من موقع پریود دل درد میشم و بدنم به شدت یخ میزنه هم ...

ممنون عزیزم. من بعد از سقط دوباره باردار شدم و الان یه دختر ۴ ساله دارم.شما هم انشاالله بارداری.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نه دوره هام نهایت یک روز تاخیر داشت مگر زمانی که واکسن زدم شد ۱۰ روز.ماه قبل ۲ روز زودتر پری اومد ای ...

منم ماه های اول اقدام پریودم بهم میریخت

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛
منم ماه های اول اقدام پریودم بهم میریخت

عزیزم من الان دوساله.ببین سه تا لک دیدم دقیقا به فاصله یکساعت که خیلی کمرنگ بود و باترشح سفید بود که تو دستمال انگار رنگ کرمی داشت از ساعت ۱ تا الانم ترشح سفیدمیاد دیگه نیومده