2777
2789
عنوان

سلام عزیزای دلم

85 بازدید | 11 پست

میشه بیایین راهنمایی کنین.من برادرم کارمنده و یه خانومی هم همکارشه که متاهل هست ولی مثل اینکه رابطشون با همسرشان خوب نیست و در آینده قصد متارکه دارن.ظاهرا این خانم خیلی هوای برادر منو دارن و هرروز خوراکی و چایی و..میارن و خیلی هم از مسایل شخصی صحبت میکنند و در کل صمیمی شدن با برادرم.اینم بگم دختره خانوادش خوبه و خودشم دختر خوبیه و سابقه بدی نداره و غیر از برادرم با مرد دیگه ای صحبت نمیکنه..برادرم مثل اینکه دارن علاقه مند بهشون میشن چون همیشه توی خونه صحبت اون خانم میشه.این خانم قصدش چیه از این همه صمیمیت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تله چی؟

گاهی از این طریق کسی رو تلکه میکنند مدرک جمع میکنند گزارش میدن به حراست محل کار اگر شوهر اون خانم بفهمه و پیگیر بشه برای برادرت بد میشه خیلی توی مکالمه و چت دقت کنه آینده معلوم نیست 

گاهی از این طریق کسی رو تلکه میکنند مدرک جمع میکنند گزارش میدن به حراست محل کار اگر شوهر اون خانم بف ...

آره عزیزم.منم میگم ولی میگه من آزمودمش و آزموده رو آزمودن خطاست.میگه اون کاملا صادقه

ولی کارش زشته که هنوز تو زندگی هست و با داداش شما صمیمی شده از این زن در نمیاد 

جالبیش اینه با مرد دیگه ای اصلا صحبت نمیکنه و همیشه ساکت یه گوشه میشینه سرجاش.چند باری که رفتم دیدم