11__پریساجانم مدیر عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 720 عنوان از این همه لگد چه کنمممممم>؟ | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 17 پست سلام من هفته 23 هستم امروز دخترم خیلی تکون میخوره... ظهر فکر کردم کشمش خوردم از اونه... ولی الان ناهارمم خوردم باز لگد میزنه... همش هم زیر شکمم به لگنم میزنه... عادیه بنظرتون؟؟ 1401/08/18 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
11__پریساجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 720 اوخییی.لذت ببر بعد دلمون تنگ میشه واسه لگد زدنش🥰من امروز دیدم شکمم زخم شده انقد پوستمو فشار میده🥲� ... آره واقعا دلمون تنگ میشه...اخه من آخرین سونو گفت بند ناف دو دور گردنش چرخیده.. می ترسم همش. تکون میخوره می ترسم. تکون نمیخوره می ترسم...
نگین_الماس عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 953 آره واقعا دلمون تنگ میشه... اخه من آخرین سونو گفت بند ناف دو دور گردنش چرخیده.. می ترسم همش. تکون م ... این دوران فقط استرسه .تابیاد بغلمون خیالمون راحت شه😍نگران نباش خدا مواظبشونهاکوی قلب رفتی؟اسم نی نیتو چی گذاشتی من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
11__پریساجانم مدیر استارتر عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 720 این دوران فقط استرسه .تابیاد بغلمون خیالمون راحت شه😍نگران نباش خدا مواظبشونه اکوی قلب رفتی؟اسم نی ... دقیقا اکوی قلب رفتم اوکی بود اسم بین نیلا و هلنا موندم