2777
2789
عنوان

از این همه لگد چه کنمممممم>؟

235 بازدید | 17 پست

سلام من هفته 23 هستم 

امروز دخترم خیلی تکون میخوره... ظهر فکر کردم کشمش خوردم از اونه... ولی الان ناهارمم خوردم باز لگد میزنه... همش هم زیر شکمم به لگنم میزنه... 

عادیه بنظرتون؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دختر منم روزا خیلی وول میخورد شبا تکون نمیخورد الانم اونجوریه شبا میخوابه😆

میدونی بچه تایم خوابش فرق داره و شبا تو شکم بیداره؟ این لگدا هم بخاطر خواب بودنشونه اکثرا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یه مقدارش انقباضات رحمه و عادیه نگران نباش

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
میدونی بچه تایم خوابش فرق داره و شبا تو شکم بیداره؟ این لگدا هم بخاطر خواب بودنشونه اکثرا

دکتر دخترم میگه الگوی خواب جنینی تقریبا همونیه که بچه بعد تولد از خودش نشون میده مال من و دختر داییم که اونجوریه نمیدونم دیگه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خوبه ولی خیلی بد لگد میزنه.. میگم دخترم آروم تر.. گوش نمیده  برا شما هم فقط زیر شکم تون ضربه م ...

آره دقیقا زیر نافه اونقدرام شدید نیست که ادم اذیت شه😉نی نیت موقعیش چطوریه؟ واسه من عرضی خوابیده😇

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
به نظرم استرس و اضطراب مادرها رو جنین تاثیر میزاره.

من روزایی که خیلی کار کنم بیشتر لگد میزنه

و روزایی که استراحتم بیشتر آروم تره 

اما امروز حالت استراحت بودم و واقعا کم مونده از حال برم دیگه  

آره دقیقا زیر نافه اونقدرام شدید نیست که ادم اذیت شه😉نی نیت موقعیش چطوریه؟ واسه من عرضی خوابیده😇

من اخرین سونو هفته 20 رفتم گفت سفالیک هست... 

موندم اگه سفالیکه با دست داره میزنه اونجا یا کله؟؟؟

من اخرین سونو هفته 20 رفتم گفت سفالیک هست...  موندم اگه سفالیکه با دست داره میزنه اونجا یا کله ...

اوخییی.لذت ببر بعد دلمون تنگ میشه واسه لگد زدنش🥰من امروز دیدم شکمم زخم شده انقد پوستمو فشار میده🥲😄

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫