2777
2789
عنوان

پول سرویس مدرسه بچه تون چقد شد؟

920 بازدید | 50 پست

بچه ها میخواستم ببینم پول سرویس چقدر شد برای شما ما تو مشهد مسیرم کلا یه ربع راهه گفته ماهی ۱ تومن همشو اول میگیرن ۸و ۵۰۰ الان باید بدیم

من راننده سرویسم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجیم ۲۵۰ میده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اول یک میلیون واریز میکنن بعد ماهی تو محدوده ۴۵۰ت غیر محدوده ۶۰۰اینا 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

عزیزم منم مشهدم ، باورت می شه که هنوز سرویس پیدا نکردم ، دقیقا برای منم گفتن هشت و پونصد تا نه تومن ، هیچی دختر من بزرگه ، کلاس یازدهم هست ، براش،اسنپ می گیرم ، فکر می کنم بیشتر از ماهی یک میلیون بشه....

اگر نه میلیون در سال زیاد بود که ماها حاضر هم بودیم بدیم ولی راننده پیدا نشد 

اونم شرکت ۱۸درصدشو برمیداره فقط ب ما هر بچه ۳۵۰ت میدن ۹۰ت شرکت از هرنفر برمیداره