2777
2789
عنوان

رانندگی 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 36 پست
ببینیدرانندگی عین آب خوردنه فقط به این فکر نکنید که الان چیکار کنم ترمزو بگیرم بعدکلاچ رو دنده کی ب ...

اینارو خودن انجام میدم فقط نمیدونم چرا اینقد غر میزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینیدرانندگی عین آب خوردنه فقط به این فکر نکنید که الان چیکار کنم ترمزو بگیرم بعدکلاچ رو دنده کی ب ...

توسرعت بالا اگه اول کلاچ بگیری بعد ترمز ماشین سرعتش بیشتر میشه باید نوک ترمز بگیری بعد کلاچ بعد ترمزباز

توسرعت بالا اگه اول کلاچ بگیری بعد ترمز ماشین سرعتش بیشتر میشه باید نوک ترمز بگیری بعد کلاچ بعد ترمز ...

ممنونم گلم تو پارک دوبل یکم اشکال دارمدمثلا فاصلم با ماشین موقع آینه به آینه کردن زیاد میشه

والا الآنم ک گواهینامه گرفتم نامیده دستم آنقدر نداده که خودمم ترسیدم😐

بابای من اونموقع ها انقد غر میزد سرم اخرش خودش پیاده میشد میگف خودت برو من ک هر چی میگم گوش نمیدی کار خودتو میکنی🤣قهر میکرد

من کلا دست فرمونم خوبه چون مثه اون رانندگی نمیکردم بدش میومد🤣اخرشم‌گف کورخوندی اگه فکر کردی بهت ماشین میدم 😐

قبل اینکه گواهینامم بیاد برام خودش پراید خرید باهاش همه جا هم میرم  هر شهری خارج استان داخل استان با مامانم و ابجیم 🤣الان ۶ ساله راننده ام 

رانندگی منو بیشتر از خودش قبول داره حالا 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
اینارو خودن انجام میدم فقط نمیدونم چرا اینقد غر میزنه  

خب چون خودشون بلد هستن تاب نمیارن یکی آروم تر رانندگی کنه یا کند برونه🥲😂🥴

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
موقعی که میخوام اینه به اینه کنم فاصلم زیاده  یا مثلا اخرای پارک پارکم ۴۵ سانت نمیشه موقع خرو ...

اها همه اینارو میتونم براحل کنم ولی توضیحی نمیشه عملی باید یادداد 

هرکدوم یه قلق کوچیک داره

مربیت بهت نگفته قلقاشو؟

توسرعت بالا اگه اول کلاچ بگیری بعد ترمز ماشین سرعتش بیشتر میشه باید نوک ترمز بگیری بعد کلاچ بعد ترمز ...

بله دقیقا ماشین که داره حرکت میکنه نیازی به گرفتن کلاچ برای کم کردن سرعت نیس ترمز رو همون جور مستقیم بگیرید کافیه

کلاچ برا توقف کامله و ایسته

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
بيشتر توضيح بده خيلى خوب توضيح ميدى😁

هرکجا اشکال داشتید بپرسید

نا سلامتی دوتا گواهینامه دارم رفتیم واسه سومی😏😎😂